Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Каталог книг (7)
Мережеві ресурси (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=МОНОПОЛИСТИЧЕСКАЯ КОНКУРЕНЦИЯ<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Чорновіл, І. А.
(аспірант Вінницького державного педагогічного університету ім. М.Коцюбинського; м.Вінниця; Україна).
Проблеми функціонування м'ясопереробних підприємств в умовах недосконалої конкуренції [Текст] / І. А. Чорновіл> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2013. -
№ 5
. - С. 163-168. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304.25(4УКР-4ВІН)в7-5
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Украина
Україна
Винницкая область
Вінницька область
Кл.слова (ненормовані):
видовая дифференциация
--
видова диференціація
--
конкуренция
--
конкуренція
--
монополии
--
монополії
--
монополистическая конкуренция
--
монополістична конкуренція
--
мясная промышленность
--
м'ясна промисловість
--
мясопереработывающие предприятия
--
м'ясопереробні підприємтва
--
несовершенная конкуренция
--
недосконала конкуренція
--
олигополия
--
олігополія
--
отраслевые рынки
--
галузеві ринки
--
ринок м'яса
--
рынок мяса
--
ринок м'ясопереробної продукції
--
рынок мясоперерабатывающей продукции
--
конкурентоспроможність м'ясної продукції
--
конкурентоспособность мясной продукции
--
конкурентоспроможність продукції
--
конкурентоспособность продукции
--
регионы Украинны
--
регіони України
--
терминология
--
термінологія
Анотація:
Розглянуто поняття недосконалої конкуренції та її види. Проаналізовано проблеми функціонування м'ясопереробних підприємств Вінницької області та виявлено, що ринок м'ясного виробництва на цьому етапі розвитку належить до ринкової структури недосконалої конкуренції - монополістичної конкуренції.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Дод.точки доступу:
Антимонопольний комитет Украины \о нем\
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)