Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=безпека продукції<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.


   Україна. Закони.

   
    Про загальну безпечність нехарчової продукції : закон від 2.12.2010 р. № 2736-VI // Голос України. - 2011. - 5 січ. - С. 10-11 ; Уряд. кур'єр. Орієнтир. - 2011. - 12 січ. - С. 9-11 ; Охрана труда. На допомогу спеціалісту з охорони праці (додаток). - 2011. - № 9. - С. 46-52
Рубрики: ЗАКОНЫ
   ЗАКОНИ

Кл.слова (ненормовані):
безпасность продукции -- безпека продукції


Дод.точки доступу:
Україна. Закони
Г20/2011/1 : Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

У23/2011/4 : Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

O4/2011/9 : Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Крисанов, Дмитрий (доктор экономических наук; Институт экономики и прогнозирования НАН Украины).
    Пищевая продукция качественная, безопасная и инновационная: проблемы стандартизации, производства и реализации / Д. Крисанов // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. - № 3. - С. 42-49 : табл. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості, 1998-2011 рр.

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности, 1998-2011 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
економіка харчової промисловості -- галузі економіки -- харчова промисловість -- тютюнова промисловість -- промислові підприємства -- харчова продукція -- якість продукції -- безпека продукції -- інноваційна продукція -- національні системи -- національна система технічного регулювання -- НСТР -- засоби стандартизації -- національні стандарти -- державні стандарти -- ДСТУ -- євроінтеграція -- системи управління -- системи управління якістю -- СУЯ -- нормативно-правове регулювання -- экономика пищевой промышленности -- отрасли экономики -- пищевая промышленность -- табачная промышленность -- промышленные предприятия -- пищевая продукция -- качество продукции -- безопасность продукции -- инновационная продукция -- национальные системы -- национальная система технического регулирования -- средства стандартизация -- национальные стандарты -- государственные стандарты -- ГОСТы -- евроинтеграция -- системы управления -- система управления качеством -- СУК -- нормативно-правовое регулирование
Анотація: Систематизированы законодательные, научные, нормативные, методические и другие подходы к оцениванию качества, безопасности и инновационности продукции, которая производится предприятиями пищевой и табачной промышленности; акцентируется внимание на основных ее составляющих и особенностях измерения. Раскрыты общие и отличительные характеристики отмеченных свойств продукции.


Дод.точки доступу:
Госинформнаука Украины \о нем\; Держінформнаука України \о нем\

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

3.


    Палкин, С. В.
    О контроле в процессе изготовления продукции в новых условиях технического регулирования на железнодорожном транспорте / С. В. Палкин // Вагонный парк. - 2012. - № 6. - С. 64-68
УДК
Рубрики: Організація виробництва
   Организация производства

   Залізничний транспорт

   Железнодорожный транспорт

Кл.слова (ненормовані):
залізничний транспорт -- железнодорожный транспорт -- організація виробництва -- организация производства -- безпека продукції -- безопасность продукции -- виробничий контроль -- производственный контроль -- випробування продукції -- испытания продукции -- інструментальний контроль -- инструментальный контроль -- продукція машинобудування -- продукция машиностроения


Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

4.


   
    Стандарти ISO на безпеку й відкликання продукції // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. - № 3. - С. 38
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- міжнародні стандарти -- международные стандарты -- безпека продукції -- безопасность продукции -- відкликання продукції -- отзыв продукции -- ризик одержання травм -- риск получения травм
Анотація: Розглядаються нові міжнародні стандарти на безпеку й викликання продукції, які дозволять скоротити ризик одержання травм споживачами під час використання ненадійної або небезпечної продукції.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
10377:2013 "Безпека споживчих товарів. Настанова для постачальників" \про нього\; Безпека споживчих товарів. Настанова для постачальників; 10377:2013 \про нього\

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

5.


    Березовая, С. С. (ведущий аудитор по сертификации систем менеджмента органа по сертификации).
    Необходимость внедрения в Украине систем управления безопасностью пищевых продуктов на основе принципов НАССР [Текст] / С. С. Березовая // Стандартизація. Сертифікація. Якість : Науково-технічний журнал. - 2015. - N 2. - С. 43-48 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2307-4949
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
системы управления -- системи управління -- пищевые продукты -- харчові продукти -- принципы НАССР -- принципи НАССР -- сертификация продукции -- сертифікація продукції -- обязательная сертификация -- обов'язкова сертифікація -- добровольная сертификация -- добровільна сертифікація -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієничні вимоги -- безопасность продукции -- безпека продукції -- системы управления безопасностью пищевых продуктов -- системи управління безпекою харчових продуктів
Анотація: Обоснована необходимость внедрения украинскими предприятиями пищевой промышленности систем управления безопасностью пищевых продуктов (СУБПП) на основе принципов НАССР. Этот международно признанный инструмент управления обеспечивает более структурированный подход к контролю идентифицированных опасных факторов по сравнению с традиционными методами и позволяет перейти от испытания конечного продукта к разработке превентивных мер. Он может стать надежной основой для развития производства, обеспечения права потребителей получать безопасный продукт во всех случаях, выполнения законодательных требований и получения преимуществ в конкурентной борьбе.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)