Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=безпека продукції<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
Україна. Закони.
Про загальну безпечність нехарчової
продукції
: закон від 2.12.2010 р. № 2736-VI> // Голос України. - 2011. -
5 січ
. - С. 10-11 ; Уряд. кур'єр. Орієнтир. - 2011. -
12 січ
. - С. 9-11 ; Охрана труда. На допомогу спеціалісту з охорони праці (додаток). - 2011. -
№ 9
. - С. 46-52
Рубрики:
ЗАКОНЫ
ЗАКОНИ
Кл.слова (ненормовані):
безпасность продукции
--
безпека
продукції
Дод.точки доступу:
Україна. Закони
Г20/2011/1 :
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
У23/2011/4 :
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
O4/2011/9 :
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Крисанов, Дмитрий
(доктор экономических наук; Институт экономики и прогнозирования НАН Украины).
Пищевая продукция качественная, безопасная и инновационная: проблемы стандартизации, производства и реализации / Д. Крисанов> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. -
№ 3
. - С. 42-49 : табл. - Библиогр. в конце ст.
УДК
338.45:664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка харчової промисловості, 1998-2011 рр.
Экономика
Экономика пищевой промышленности, 1998-2011 гг.
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
економіка харчової промисловості
--
галузі економіки
--
харчова промисловість
--
тютюнова промисловість
--
промислові підприємства
--
харчова продукція
--
якість
продукції
--
безпека
продукції
--
інноваційна продукція
--
національні системи
--
національна система технічного регулювання
--
НСТР
--
засоби стандартизації
--
національні стандарти
--
державні стандарти
--
ДСТУ
--
євроінтеграція
--
системи управління
--
системи управління якістю
--
СУЯ
--
нормативно-правове регулювання
--
экономика пищевой промышленности
--
отрасли экономики
--
пищевая промышленность
--
табачная промышленность
--
промышленные предприятия
--
пищевая продукция
--
качество продукции
--
безопасность продукции
--
инновационная продукция
--
национальные системы
--
национальная система технического регулирования
--
средства стандартизация
--
национальные стандарты
--
государственные стандарты
--
ГОСТы
--
евроинтеграция
--
системы управления
--
система управления качеством
--
СУК
--
нормативно-правовое регулирование
Анотація:
Систематизированы законодательные, научные, нормативные, методические и другие подходы к оцениванию качества, безопасности и инновационности продукции, которая производится предприятиями пищевой и табачной промышленности; акцентируется внимание на основных ее составляющих и особенностях измерения. Раскрыты общие и отличительные характеристики отмеченных свойств продукции.
Дод.точки доступу:
Госинформнаука Украины \о нем\; Держінформнаука України \о нем\
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
>
3.
Палкин, С. В.
О контроле в процессе изготовления продукции в новых условиях технического регулирования на железнодорожном транспорте / С. В. Палкин> // Вагонный парк. - 2012. -
№ 6
. - С. 64-68
УДК
658.5
Рубрики:
Організація виробництва
Организация производства
Залізничний транспорт
Железнодорожный транспорт
Кл.слова (ненормовані):
залізничний транспорт
--
железнодорожный транспорт
--
організація виробництва
--
организация производства
--
безпека
продукції
--
безопасность продукции
--
виробничий контроль
--
производственный контроль
--
випробування
продукції
--
испытания продукции
--
інструментальний контроль
--
инструментальный контроль
--
продукція машинобудування
--
продукция машиностроения
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
>
4.
Стандарти ISO на
безпеку й відкликання
продукції
> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. -
№ 3
. - С. 38
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
стандартизація
--
стандартизация
--
міжнародні стандарти
--
международные стандарты
--
безпека
продукції
--
безопасность продукции
--
відкликання
продукції
--
отзыв продукции
--
ризик одержання травм
--
риск получения травм
Анотація:
Розглядаються нові міжнародні стандарти на безпеку й викликання
продукції
, які дозволять скоротити ризик одержання травм споживачами під час використання ненадійної або небезпечної
продукції
.
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"
Дод.точки доступу:
10377:2013 "
Безпека
споживчих товарів. Настанова для постачальників" \про нього\;
Безпека
споживчих товарів. Настанова для постачальників; 10377:2013 \про нього\
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
>
5.
Березовая, С. С.
(ведущий аудитор по сертификации систем менеджмента органа по сертификации).
Необходимость внедрения в Украине систем управления безопасностью пищевых продуктов на основе принципов НАССР [Текст] / С. С. Березовая> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : Науково-технічний журнал. - 2015. -
N 2
. - С. 43-48 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2307-4949
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
системы управления
--
системи управління
--
пищевые продукты
--
харчові продукти
--
принципы НАССР
--
принципи НАССР
--
сертификация продукции
--
сертифікація
продукції
--
обязательная сертификация
--
обов'язкова сертифікація
--
добровольная сертификация
--
добровільна сертифікація
--
санитарно-гигиенические требования
--
санітарно-гігієничні вимоги
--
безопасность продукции
--
безпека
продукції
--
системы управления безопасностью пищевых продуктов
--
системи управління безпекою харчових продуктів
Анотація:
Обоснована необходимость внедрения украинскими предприятиями пищевой промышленности систем управления безопасностью пищевых продуктов (СУБПП) на основе принципов НАССР. Этот международно признанный инструмент управления обеспечивает более структурированный подход к контролю идентифицированных опасных факторов по сравнению с традиционными методами и позволяет перейти от испытания конечного продукта к разработке превентивных мер. Он может стать надежной основой для развития производства, обеспечения права потребителей получать безопасный продукт во всех случаях, выполнения законодательных требований и получения преимуществ в конкурентной борьбе.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)