Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кондитерская отрасль<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
   65.304.25(4УКР-4ДОН)в-6
   Z 99


    Ібрагімов, Ернест Енверович (кандидат економічних наук; доцент; завідувач кафедри "Фінансів та туризму"; Кримський факультет Запорізького національного університету; м. Сімферополь).
    Оцінка ефективності людського капіталу в системі стратегічного планування підприємств / Е. Е. Ібрагімов // Формування ринкових відносин в Україні : Науковий економічний журнал. - 2012. - № 12. - С. 115-117 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

    Донецкая область

    Донецька область

Кл.слова (ненормовані):
качественное оценивание -- якісне оцінювання -- трудові ресурси підприємств -- количественное оценивание -- трудовые ресурсы предприятий -- кількісне оцінювання -- кондитерская отрасль -- кондитерська галузь -- продукты питания -- продукти харчування -- стратегическое планирование -- стратегічне планування -- управление персоналом -- управління персоналом -- человеческий капитал -- людський капітал -- экономическая эффективность предприятий -- економічна ефективність підприємств
Анотація: Висвітлено проблеми оцінки (кількісної і якісної) людського капіталу в системі стратегічного планування підприємства на основі статистичних даних підприємств кондитерської галузі Донецької області. Отримані показники дозволили зробити висновки стосовно напрямів удосконалення управління персоналом як важливішої складової інтелектуального забезпечення стратегічного планування діяльності підприємств.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

2.


    Іванюта, Т. М. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій).
    Аналіз стану кондитерської галузі та виявлення чинників економічної безпеки / Т. М. Іванюта // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 12. - С. 99-103 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в6-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2003-2014 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2003-2014 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
кондитерская отрасль -- кондитерська галузь -- отраслевые рынки -- галузеві ринки -- економічна безпека підприємств -- экономическая безопасность предприятий -- рыночные угрозы -- ринкові загрози
Анотація: Із розвитком інтеграційних процесів, а також наявністю кризових тенденцій все актуальнішими стають питання, пов'язані зі станом економічної безпеки підприємств, що передбачає здатність протистояти небезпекам та загрозам, а також використовувати наявні та потенційні можливості. Виявлення небезпек та можливостей, а також їх врахування дозволить підвищити ефективність управління бізнесом сьогодні та гарантувати розвиток у майбутньому.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

3.


    Заинчковский, Анатолий Александрович (доктор экономических наук; профессор; заведующий кафедрой прикладной экономики Национального университета пищевых технологий; г. Киев).
    Тенденции развития кондитерского рынка Украины / А. А. Заинчковский, И. В. Новотейко, Н. Я. Слободян // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2014. - № 11. - С. 91-98 : табл., граф., схем. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2010-2012 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2100-2012 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
кондитерская отрасль -- кондитерська галузь -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- методология стратегического управления -- методологія стратегічного управління -- мучные изделия -- борошняні вироби -- рынок кондитерских изделий -- ринок кондитерських виробів -- рыночные тенденции -- ринкові тенденції -- целевое рыночное предложение -- цільова ринкова пропозиція -- экспорт кондитерских изделий -- експорт кондитерських виробів
Анотація: Исследованы состояние, проблемы и перспективы развития кондитерского рынка Украины. Установлено, что рынок кондитерских изделий характеризуется высоким уровнем конкуренции, насыщенностью и широким ассортиментом продукции, динамично обновляется и удовлетворяет текущие потребности потребителей. Для производителей кондитерской продукции, функционирующих в условиях изменяющейся внешней среды, перспективными направлениями развития являются расширение географии экспорта и усиление целевого предложения на внутреннем рынке.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Новотейко, Ирина Виталиевна (кандидат экономических наук; доцент кафедры прикладной экономи ки Национального университета пищевых технологгий; г.Киев); Слободян, Наталья Ярославовна (кандидат экономических наук; доцент кафедры прикладной экономи ки Национального университета пищевых технологгий; г.Киев)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)