Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=сравнительные ведомости<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Гриценко, Ольга Миколаївна
(викладач фінансового відділення Хмельницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету; м.Хмельницький; Україна).
Інвентаризація запасів у ресторанному господарстві : теорія і практика / О. М. Гриценко> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2012. -
№ 12
. - С. 145-150. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.052.5(4УКР)в7
Рубрики:
Экономика
Економіка
Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства
Бухгалтерських облік в галузях господарства
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
внутренний контроль
--
внутрішній контроль
--
инвентаризационные описи
--
інвентаризаційні описи
--
инвентаризационные процедуры
--
інвентаризаційні процедури
--
инвентаризации
--
інвентаризації
--
инвентаризируемые запасы
--
запаси, що інвентаризуються
--
нормативно-правове регулювання
--
нормативно-правовое регулирование
--
сравнительные
ведомости
--
порівнювальні відомісті
--
ресторанное хозяйство
--
ресторанне господарство
--
ресторанный бизнес
--
ресторанний бізнес
--
теоретические аспекты
--
теоретичні аспекти
--
харчові підприємства
--
пищевые предприятия
--
предприятия обещественого питания
--
підприємства громадського харчування
Анотація:
Розглянуто теоретичні аспекти та методику проведення інвентарізації на підприємствах ресторанного господарства. Здійснено критичний аналіз чинних нормативних документів щодо процедур інвентарізації в закладах харчування. В результаті дослідження запропоновано чіткий механізм процедури інвентарізації, що сприятиме ефективному управлінню підприємством.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Дод.точки доступу:
Инструкция по инвентаризации основных средств, нематериальных активов, товарно-материальных ценностей, денежных средств и документов и расчетов \о произв.\; О бухгалтерском учете и финансовой отчетности в Украине, Закон Украины №996-XIV \о произв.\; Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні, закон України \о произв.\; Порядок определения размера убытков от хищений, недостач, уничтожения (порчи) материальных ценностей, утвержденый Постановлением КМУ №69 \о произв.\
Знайти схожі
>
2.
Беренда, Н. І.
(кандидат економічних наук; доцент; Національний університет харчових технологій; Україна).
Особливості інвентаризації виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості / Н. І. Беренда, О. В. Хабенко> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. -
№ 1
. - С. 125-127. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.052.5(4УКР)в7
Рубрики:
Экономика
Економіка
Учет. Бухгалтерский учет
Облік. Бухгалтерський облік
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
аудит
--
естественная убыль
--
природній убиток
--
избытки
--
надлишки
--
инвентаризация производственных запасов
--
інвентаризація виробничих запасів
--
недостачи
--
нестачі
--
пересортица
--
пересортиця
--
предприятия пищевой промышленности
--
підприємства харчової промисловості
--
производственные запасы
--
виробничі запаси
--
сравнительные
ведомости
--
порівнювальні відомості
Анотація:
Досліджено сутність інвентаризації, розглянуто особливості інвентаризації' виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості, висвітлені основні аспекти інвентаризації' виробничих запасів за участю аудитора та класифіковано правильність відображення в бухгалтерському обліку отриманих результатів проведеної інвентаризації, а саме: пересортиці, природного убутку, нестач та лишків виробничих запасів.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Дод.точки доступу:
Хабенко, Ольга Вікторівна (студентка Національного університету харчових технологій); О бухгалтерском учете и финансовой отчетности в Украине, Закон Украины №996-XIV \о произв.\Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні, закон України \о произв.\
Знайти схожі
>
3.
Осадча, Г. Г.
(кандидат економічних наук; доцент кафедри обліку і аудиту Національного університету харчових технологій).
Проблеми обліку виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості [Текст] / Г. Г. Осадча, О. К. Сукненко> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. -
№ 12
. - С. 93-100 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
657:631
ББК
65.052.5(4УКР)в7 + 65.304.25(4УКР)в-93
Рубрики:
Экономика
Економіка
Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства
Бухгалтерських облік в галузях господарства
Финансы пищевой промышленности
Фінанси харчової промисловості
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
вклассификация производственных запасов
--
класифікація виробничих запасів
--
документирование
--
документування
--
естественная убыль
--
природній убуток
--
избытки
--
надлишки
--
инвентаризационные описи
--
інвентаризаційні описи
--
инвентаризация
--
інвентаризація
--
метод ФИФО
--
метод ФІФО
--
недостачи продукции
--
нестачі продукції
--
организационные аспекты
--
організаційні аспекти
--
пересортица
--
пересортиця
--
пищевые предприятия
--
харчові підприємства
--
производственные запасы
--
виробничі запаси
--
сравнительные
ведомости
--
порівнювальні відомості
--
управленческое совершенствование
--
управлінське вдосконалення
--
ФИФО метод
--
ФІФО метод
Анотація:
Розглянуто сутність виробничих запасів, їх класифікація та значимість для нормального функціо-нування підприємства. Досліджено проблеми, з якими стикаються при обліку виробничих запасів та запропоновано шляхи вдосконалення організації обліку запасів на підприємствах харчової промисловості.
Утримувачі документа:
ДЦГБ
Дод.точки доступу:
Сукненко, О.К. (студентка Нціонального університету харчових технологій); Запасы, МСБУ 2 \о произв.\Запаси МСБО 2 \о произв.\; Запасы, П(С)БУ 9 \о произв.\; Запаси, П(С)БО 9 \о произв.\
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)