Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сравнительные ведомости<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Гриценко, Ольга Миколаївна (викладач фінансового відділення Хмельницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету; м.Хмельницький; Україна).
    Інвентаризація запасів у ресторанному господарстві : теорія і практика / О. М. Гриценко // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2012. - № 12. - С. 145-150. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.052.5(4УКР)в7
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства

   Бухгалтерських облік в галузях господарства

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
внутренний контроль -- внутрішній контроль -- инвентаризационные описи -- інвентаризаційні описи -- инвентаризационные процедуры -- інвентаризаційні процедури -- инвентаризации -- інвентаризації -- инвентаризируемые запасы -- запаси, що інвентаризуються -- нормативно-правове регулювання -- нормативно-правовое регулирование -- сравнительные ведомости -- порівнювальні відомісті -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- теоретические аспекты -- теоретичні аспекти -- харчові підприємства -- пищевые предприятия -- предприятия обещественого питания -- підприємства громадського харчування
Анотація: Розглянуто теоретичні аспекти та методику проведення інвентарізації на підприємствах ресторанного господарства. Здійснено критичний аналіз чинних нормативних документів щодо процедур інвентарізації в закладах харчування. В результаті дослідження запропоновано чіткий механізм процедури інвентарізації, що сприятиме ефективному управлінню підприємством.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Инструкция по инвентаризации основных средств, нематериальных активов, товарно-материальных ценностей, денежных средств и документов и расчетов \о произв.\; О бухгалтерском учете и финансовой отчетности в Украине, Закон Украины №996-XIV \о произв.\; Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні, закон України \о произв.\; Порядок определения размера убытков от хищений, недостач, уничтожения (порчи) материальных ценностей, утвержденый Постановлением КМУ №69 \о произв.\

Знайти схожі

2.


    Беренда, Н. І. (кандидат економічних наук; доцент; Національний університет харчових технологій; Україна).
    Особливості інвентаризації виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості / Н. І. Беренда, О. В. Хабенко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 1. - С. 125-127. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.052.5(4УКР)в7
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Учет. Бухгалтерский учет

   Облік. Бухгалтерський облік

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
аудит -- естественная убыль -- природній убиток -- избытки -- надлишки -- инвентаризация производственных запасов -- інвентаризація виробничих запасів -- недостачи -- нестачі -- пересортица -- пересортиця -- предприятия пищевой промышленности -- підприємства харчової промисловості -- производственные запасы -- виробничі запаси -- сравнительные ведомости -- порівнювальні відомості
Анотація: Досліджено сутність інвентаризації, розглянуто особливості інвентаризації' виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості, висвітлені основні аспекти інвентаризації' виробничих запасів за участю аудитора та класифіковано правильність відображення в бухгалтерському обліку отриманих результатів проведеної інвентаризації, а саме: пересортиці, природного убутку, нестач та лишків виробничих запасів.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Хабенко, Ольга Вікторівна (студентка Національного університету харчових технологій); О бухгалтерском учете и финансовой отчетности в Украине, Закон Украины №996-XIV \о произв.\Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні, закон України \о произв.\

Знайти схожі

3.


    Осадча, Г. Г. (кандидат економічних наук; доцент кафедри обліку і аудиту Національного університету харчових технологій).
    Проблеми обліку виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості [Текст] / Г. Г. Осадча, О. К. Сукненко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 12. - С. 93-100 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.052.5(4УКР)в7 + 65.304.25(4УКР)в-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства

   Бухгалтерських облік в галузях господарства

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
вклассификация производственных запасов -- класифікація виробничих запасів -- документирование -- документування -- естественная убыль -- природній убуток -- избытки -- надлишки -- инвентаризационные описи -- інвентаризаційні описи -- инвентаризация -- інвентаризація -- метод ФИФО -- метод ФІФО -- недостачи продукции -- нестачі продукції -- организационные аспекты -- організаційні аспекти -- пересортица -- пересортиця -- пищевые предприятия -- харчові підприємства -- производственные запасы -- виробничі запаси -- сравнительные ведомости -- порівнювальні відомості -- управленческое совершенствование -- управлінське вдосконалення -- ФИФО метод -- ФІФО метод
Анотація: Розглянуто сутність виробничих запасів, їх класифікація та значимість для нормального функціо-нування підприємства. Досліджено проблеми, з якими стикаються при обліку виробничих запасів та запропоновано шляхи вдосконалення організації обліку запасів на підприємствах харчової промисловості.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Сукненко, О.К. (студентка Нціонального університету харчових технологій); Запасы, МСБУ 2 \о произв.\Запаси МСБО 2 \о произв.\; Запасы, П(С)БУ 9 \о произв.\; Запаси, П(С)БО 9 \о произв.\

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)