Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Финансы пищевой промышленности<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.


    Карвацький, М. В. (аспірант; Буковинська державна фінансова академія; Україна).
    Потенціал дивідендної політики корпорацій пивобезалкогольної промисловості / М. В. Карвацький // Формування ринкових відносин в Україні : науковий економічний журнал. - 2012. - № 10. - С. 131-135 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-86
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

   Корпоративная доходность

   Корпоративна прибутковість

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
дивидендная политика предприятий -- дивідендна політика підприємств -- корпорации -- корпорації -- пивобезалкогольная отрасль -- пивобезалкогольна галузь -- распределение прибыли -- розподіл прибутку -- прибуток підприємств -- прибыль предприятий -- корпоративне управління -- корпоративное управление
Анотація: Дослідження практичних підходів до формування дивідендної політики підприємствами пивобезалкогольної промисловості та виявлення необхідних пропорцій розподілу прибутку дозволило визначити потенціал та тип їх збалансованої дивідендної політики.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Оболонь, компания \о ней\; Славутич, компанія \о ней\

Знайти схожі

2.


    Левицька, І. В. (доктор економічних наук; доцент; Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ; м.Вінниця; Україна).
    Амортизація як основа внутрішніх джерел інвестування підприємств харчової промисловості / І. В. Левицька // Формування ринкових відносин в Україні : науковий економічний журнал. - 2012. - № 10. - С. 68-74 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

Кл.слова (ненормовані):
амортизация основных фондов -- амортизація основних фондів -- харчові підприємства -- пищевые предприятия -- бухгалтерская концепция -- бухгалтерська концепція -- внутреннее инвестирование -- внутрішнє інвестування -- воспроизводство основных фондов -- відтворення основних фондів -- износ основных фондов -- знос основних фондів -- инвестиции -- інвестиції -- интеллектуальные инновации -- інтелектуальні інновації -- классическая концепция -- класична концепція -- основные фонды -- основні фонди -- структуризация амортизационных отчислений -- структура амортизаційних відрахувань -- теоретические аспекты -- теоретичні аспекти -- фискальная концепция -- фіскльна концепція
Анотація: Розглядаються інтелектуальні питання інновацій в структуризації амортизаційних відрахувань як внутрішніх джерел інвестування підприємств харчової промисловості в умовах фінансової кризи.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

3.


    Коваленко, Вікторія Володимирівна (професор кафедри банківської справи Одеського національного економічного університету; м.Одеса; Україна; доктор економічних наук; професор).
    Методика діагностики ймовірності виникнення фінансової кризи на підприємстві : (на прикладі виноробної промисловості) / В. В. Коваленко, В. І. Фучеджи // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. - № 4. - С. 136-143 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в7-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
вероятностная диагностика -- ймовірнісна діагностика -- економічне прогнозування -- экономическое прогнозирование -- винодельная промышленность -- виноробна промисловість -- винодельческие предприятия -- виноробні підприємства -- индикативные показатели -- індикативні показники -- кризисные явления -- кризові явища -- финансовые коэффициенты -- фінансові коефіцієнти -- економічне моделювання -- экономическое моделирование
Анотація: На прикладі виноробної промисловості запропоновано методику діагностики ймовірності виникнення фінансової кризи та її масштабів. Показано поетапне її застосування. Розробка методики проводилась за методологічними принципами діагностики фінансового стану підприємств, що буди в перше сформульовані О.О. Недосєкіним. Розроблено систему показників, які найбільш точно характеризують фінансовий стан підприємства.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Фучеджи, Валентина Іванівна (викладач кафедри фінансового менеджменту та фондового ринку Одеського національного економічного університету; м.Одеса; Україна)

Знайти схожі

4.


    Белялов, Т. Е. (кандидат економічних наук; доцент кафедри "Фінанси" Київського національного університету технологій та дизайну; Україна).
    Механізми вдосконалення фінансового стану на підприємств з переробки молока / Т. Е. Белялов, Е. Ю. Кулікова // Формування ринкових відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2014. - № 5. - С. 143-146. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25в7-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

Кл.слова (ненормовані):
валюта баланса -- валюта балансу -- денежные активы -- грошові активи -- методология управления предприятием -- методологія управління підприємством -- конкурентоспособность предприятий -- конкурентоспроможність підприємств -- молокоперерабатывающие предприятия -- молокопереробні підприємства -- отраслевые рынки -- галузеві ринки -- управленческие механизмы -- управлінські механізми -- финансовое состояние -- фінансовий стан
Анотація: Викладено основні механізми та напрями вдосконалення фінансового стану на підприємстві. На основі проведеного дослідження було визначено певну низку вдосконалень та виділено саме ті, які будуть підходити підприємству з переробки молока.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\Форм_ринк_відносин_в_Укр_2014_5\34.pdf
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Кулікова, Е.Ю. (студентка Київського національного університету технологій та дизайну; Україна)

Знайти схожі

5.


    Бондарь, Тетяна Леонідівна (студент PhD Київського національного торговельно-економічного університету; м.Київ; Україна).
    Процесний підхід в управлінні витратами на забезпечення якості лікеро-горілчаної продукції / Т. Л. Бондарь // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2014. - № 7. - С. 140-146 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25в7-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

Кл.слова (ненормовані):
алкогольные напитки -- алкогольні напої -- управління якістю -- управление качеством -- бизнес-процессы -- бізнес-процеси -- классификационные признаки -- класифікаційні ознаки -- ликеро-водочные предприятия -- лікеро-горілчані підприємства -- процессные походы -- процесні підходи -- управление расходами -- управління витратами
Анотація: Наведено основні класифікації бізнес-процесів за ознаками та видами процесів на підприємствах. Розроблено модель бізнес-процесів на лікеро-горілчаному підприємстві. Розглянуто сутність управління витратами на забезпечення якості лікеро-горілчаної продукції за умови застосування процесного підходу.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

6.


    Тюха, І. В. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій).
    Вибір оптимальної форми розрахунків в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю підприємств харчової промисловості / І. В. Тюха, Р. В. Рудніцька // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 10. - С. 114-117 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
аккредитивы -- акредитиви -- внешнеэкономическая деятельность предприятий -- зовнішньоекономічна діяльність підприємств -- банковские переводы -- банківські перекази -- ВЭД -- ЗЕД -- детерминирующие факторы -- детермінуючі фактори -- документарные формы расчетов -- документарні форми розрахунків -- банківський переказ -- банковский перевод -- инкассо -- інкасо -- банковская гарантия -- банківська гарантія -- акредитив -- международные расчеты -- міжнародні розрахунки -- организационная отимальность -- організаційна оптимальність -- организация расчетов -- оганізація розрахунків -- экономика предприятий -- економіка підприємств -- расчеты по открытым счетам -- розрахунки за відкритими рахунками
Анотація: Розглянуто основні документарні форми міжнародних розрахунків, їхні переваги та недоліки. Проаналізовано фактори, що впливають на вибір форми міжнародних розрахунків. За проведеними дослідженнями встановлено, що оптимальною формою розрахунків для підприємств харчової промисловості є документарне інкасо.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Рудніцька, Р.В. (магістр Національного університету харчових технологій)

Знайти схожі

7.


    Пісучпен, Рунграт (Dr.; доцент кафедри промислового інжинірингу факультету інжинірингу Університету Казетсарт; м.Бангкок; Таїланд).
    Моделювання збалансування продуктової лінії для великого виробництва мороженого м'яса курки [Текст] / Р. Пісучпен, П. Онгунарук // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. - № 3. - С. 397-406 : табл, схем... - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(5ТАЇ)с-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

   Таиланд
    Таїланд

Кл.слова (ненормовані):
замороженная курятина -- заморожена курятина -- замороженое мясо кур -- заморожене м'ясо курей -- организация производства -- організація виробництва -- имитационные модели -- імітаційні моделі -- Кайдзен логика -- Кайдзен логіка -- логика Кайдзен -- логіка Кайдзен -- математическое моделирование -- математичне моделювання -- мясоперерабатывающие предприятия -- м'ясопереробні підприємства -- управление персоналом -- управління підприємствами -- производственная оптимизация -- виробнича оптимізація -- расходы предприятий -- витрати підприємств -- сталансированные продуктовые линии -- збалансовані проуктові лінії -- оплата труда -- оплата праці -- економія заробітної плати -- экономия заработной платы -- Arena Simulation -- программное обеспечение -- програмне забезпечення
Анотація: Авторами поставлено за мету підвищити продуктивність виробництва мороженого м'яса курки на прикладі великого виробника в Таїланді. Представлено 4 авторські моделі процесу виготовлення м'яса. Чинна система виробництва порівняна з 4 змодельованими в програмі "Arena". У рамках чинної системи можна було б скоротити кількість робочих місць на деяких станціях і таким чином зменшити витрати на заробітну плату, однак загальний час виробництва в такому випадку не зменшується. При впровадженні ж логіки Кайдзен можна об'єднати дві станції в одну. Ітаким чином скорочуються і час на обробку м'яса, і кількість співробітників. У запропонованому варіанті кількість робітників скорочена на 11 осіб, а заощадження на заробітних платах становить 279,840 бат на рік.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Онгунарук, Порнтіна (Dr.; афедра агропромислових технологій факультету агро-індустрії Університету Казетсарт; м.Бангкок; Таїланд)

Знайти схожі

8.


    Керанчук, Тетяна Львівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри економіки і права Національного університету харчових технологій; м.Київ).
    Управління інвестиційними проектами підприємства на основі ціннісно-орієнтованих підходів [Текст] / Т. Л. Керанчук, Т. П. Басюк // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. - № 9. - С. 137-143 : габл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.304.25(4УКР)а7-56
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
инвестиционные проекты -- інвестиційні проекти -- предприятия -- підприємства -- рыночная добавленная стоимость -- ринкова додана вартість -- рыночная стоимость компаний -- ринкова вартість компаній -- управленческие системы -- управлінські системи -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська галузь -- экономическая добавленная стоимость -- економічна додана вартість -- экономическая эффективность -- економічна ефективність
Анотація: Розглянуто особливості оцінювання ефективності інвестиційних проектів підприємства на основі показників економічної (EVA) та ринкової доданої вартості (MVA) та викладено авторське бачення оцінювання впливу економічної доданої вартості на ринкову вартість компанії.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Басюк, Тетяна Петрівна (кандидат економічних наук; доцент; Національний університет харчових технологій; м.Київ); Киевхлеб, украинское ЧАО \о нем\

Знайти схожі

9.


    Пальчевський, Богдан Олексійович (доктор технічних наук; професор; завідувач кафедрою автоматизації заготівіельних і виробничих процесів Луцького національного технічного університету).
    Модель порівняльного аналізу ціноутворення горілчаної продукції з урахуванням вартості системи захисту від фальсифікації [Текст] / Б. О. Пальчевський, Л. Ю. Крестьянполь // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. - № 10. - С. 444-462 : табл., граф., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.304.25(4УКР)с-86
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
алкогольные напитки -- алкогольні напої -- ценообразование -- ціноутворення -- водка -- горілка -- водочная продукция -- горілчана продукція -- защитные системы -- захисні системи -- количественные показатели -- кількісні показники -- рыночный спрос -- ринковий попит -- себестоимость водочной продукции -- собівартість горілчаної продукції -- системная оптимизация -- системна оптимізація -- сравнительная аналитика -- порівняльна аналітика -- стоимость водочной продукции -- вартість горілчаної продукції -- товаропроизводители -- товаровиробники -- торговые марки -- торговельні марки -- упаковка -- пакування -- фальсификация продуктов -- фальсифікація продуктів -- финансовые механизмы -- фінансові механізми
Анотація: Розглянуто механізм ціноутворення та проведено порівняльний аналіз вартості пляшки алкогольної продукції двох торгових марок різних виробників. Виявлено, що елементи захисту впливають як на формування ціни, так і на попит. Розроблено методику побудови і оптимізації системи захисту, яку протестовано на пакуваннях відомих алкогольних продуктів.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Крестьянполь, Любов Юріївна (кандидат технічних наук; старший викладач кафедри вітоматизації заготівіельних і виробничих процесів Луцкого національного тіхнічного університету); Nemiroff, водочная компания \о ней\Пять озер, водочная компания \о ней\

Знайти схожі

10.


    Осадча, Г. Г. (кандидат економічних наук; доцент кафедри обліку і аудиту Національного університету харчових технологій).
    Проблеми обліку виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості [Текст] / Г. Г. Осадча, О. К. Сукненко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 12. - С. 93-100 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.052.5(4УКР)в7 + 65.304.25(4УКР)в-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства

   Бухгалтерських облік в галузях господарства

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
вклассификация производственных запасов -- класифікація виробничих запасів -- документирование -- документування -- естественная убыль -- природній убуток -- избытки -- надлишки -- инвентаризационные описи -- інвентаризаційні описи -- инвентаризация -- інвентаризація -- метод ФИФО -- метод ФІФО -- недостачи продукции -- нестачі продукції -- организационные аспекты -- організаційні аспекти -- пересортица -- пересортиця -- пищевые предприятия -- харчові підприємства -- производственные запасы -- виробничі запаси -- сравнительные ведомости -- порівнювальні відомості -- управленческое совершенствование -- управлінське вдосконалення -- ФИФО метод -- ФІФО метод
Анотація: Розглянуто сутність виробничих запасів, їх класифікація та значимість для нормального функціо-нування підприємства. Досліджено проблеми, з якими стикаються при обліку виробничих запасів та запропоновано шляхи вдосконалення організації обліку запасів на підприємствах харчової промисловості.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Сукненко, О.К. (студентка Нціонального університету харчових технологій); Запасы, МСБУ 2 \о произв.\Запаси МСБО 2 \о произв.\; Запасы, П(С)БУ 9 \о произв.\; Запаси, П(С)БО 9 \о произв.\

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)