Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>A=П'ятницька, Галина@<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
П'
ятницька
,
Галина
Тезіївна
(професор кафедри менеджменту Київського національного торговельно-економічного університету; м.Київ; Україна; доктор економічних наук; доцент).
Переваги і недоліки розвитку великих торговельних мереж на ринку роздрібної торгівлі продовольчими товарами / Г. Т. П'
ятницька
> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. -
№ 4
. - С. 103-113 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.422.5(4УКР)-4
Рубрики:
Экономика
Економіка
Торговля отдельными видами товаров, 2006-2011 гг.
Торгівля окремими видами товарів, 2006-2011 рр.
Украина
Україна
Европа
Європа
Кл.слова (ненормовані):
национальные экономики
--
національні економіки
--
розничная торговля
--
роздрібна торгівля
--
отраслевые рынки
--
галузеві ринки
--
поставщики
--
постачальники
--
потребители
--
споживачі
--
продовольственные товары
--
продовольчі товари
--
розничная глобализация
--
роздрібна глобалізація
--
рыночная саморегуляция
--
ринкова саморегуляція
--
торговые сети
--
торговельні мережі
--
экономическая концентрация
--
економічна концентрація
--
зарубіжний досвід
--
зарубежный опыт
Анотація:
Наведено аналіз сучасних тенденцій розвитку роздрібної торгівлі продовольчими товарами в Україні. Виявлено переваги та недоліки від появи й розвитку великих торговельних мереж на ринку роздрібної торгівлі продовольчими товарами з позицій різних суб'єктів ринкових відносин. Визначено найбільш імовірні наслідки роздрібної глобалізації.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Дод.точки доступу:
Кодекс добросовестных практик взаимодействия между ритейлерами и поставщиками потребительских товаров, отраслевой регуляторный акт РФ \о произв.\; О внутренней торговле, проект закона Украины \о произв.\; Про внутрішню торгівлю, проект закону України \о произв.\; АТБ, торгова мережа \о ней\; Фуршет, компанія \о ней\
Знайти схожі
>
2.
П'
ятницька
,
Галина
(доктор економічних наук; професор).
Розвиток ресторанного господарства в Україні: структурні трансформації, фінансова стійкість підприємств, прогнози / Г. П'
ятницька
, О. Григоренко, В. Найдюк> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2013. -
№ 11
. - С. 37-45 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
658
ББК
65.272
Рубрики:
Економіка
Економіка підприємства, 2003-2013 рр.
Экономика
Экономика предприятия, 2003-2013 гг.
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
ресторани
--
ресторанні господарства
--
фінанси ресторанних господарств
--
фінансова стійкість ресторанних господарств
--
стійкість підприємств
--
підприємства громадського харчування
--
харчові підприємства
--
громадське харчування
--
антикризове управління
--
активи рестранних господарств
--
прибутковість підприємств
--
рентабельність підприємств
--
рестораны
--
ресторанные хозяйства
--
финансы ресторанных хозяйств
--
финансовая стойкость ресторанных хозяйств
--
стойкость предприятий
--
предприятия общественного питания
--
пищевые предприятия
--
антикризисное управление
--
активы ресторанных хозяйств
--
прибыльность предприятий
--
рентабельность предприятий
Анотація:
Встановлено сучасні тенденції кількісних змін і структурної перебудови підприємств ресторанного господарства України, а також причини, що обумовили їх формування. Визначено та проаналізовано зміни короткострокової, середньострокової та довгострокової стійкості різних за розміром підприємств ресторанного господарства України до початку, під час розгортання загальноекономічної кризи та в період прояву перших ознак економічної стабілізації. Зроблено прогноз щодо розвитку підприємств і закладів рестораного господарства України в майбутні часові періоди й окреслено тенденції, на які варто зважати їх керівникам у процесі генерування стратегій.
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Дод.точки доступу:
Григоренко, Олег (кандидат економічних наук; доцент); Найдюк, Віталій (фінансовий директор)
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)