Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>U=637.3:[658.8:339.1](477)<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Pariy, L. V.
Consumer Preferences Formation in the Cheese Market Under the New Business Conditions / L. V. Pariy> // Економіка. Менеджмент. Бізнес : науковий журнал. - 2019. -
N 2 (28)
. - P58-65 : il., a-tabl. - Бібліогр. в кінці ст. - Режим доступу: http://journals.dut.edu.ua/index.php/emb/article/view/2151/2051. - Повний текст. - Режим доступу: http://journals.dut.edu.ua/index.php/emb/issue/view/126. - Зміст . - ISSN 2415-8089
УДК
637.3:[658.8:339.1](477)
Рубрики:
Сільське господарство
Сельское хозяйство
Маркетинг
Торгівля
Торговля
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
consumer preferences
--
споживчі уподобання
--
cheese market
--
сирний ринок
--
consumers
--
споживачі
--
business
--
бізнес
--
consumer value
--
споживча цінність
--
market segmentation
--
сегментація ринку
Перейти к внешнему ресурсу:
Повний текст
,
Перейти к внешнему ресурсу:
Зміст
Є примірники у відділах:
НЕМАЄ В БІБЛІОТЕЦІ Прим. 1 - (вільний)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)