Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=кормові культури<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Гончар, Ю. Ю.
(аспірант кафедри аграрного, земельного та екологічного права Національного університету біоресурсів і природокористування України імені акад. В.З.Янчука).
Принципи правового регулювання виробництва ріпаку / Ю. Ю. Гончар> // Бюлетень Міністерства юстиції України : Офіційне видання. - 2012. -
№ 8
. - С. 114-121. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
67.407(4УКР)
Рубрики:
Право
Аграрное право
Аграрне право
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
АПК
--
кормовые культуры
--
кормові
культури
--
правовое регулирование
--
правове регулювання
--
рапсоводство
--
ріпаківництво
--
растениеводство
--
рослинництво
--
регуляторные принципы
--
регуляторні принципи
--
сельскохозяйственное производство
--
сільськогосподарське виробництво
--
терминология
--
термінологія
Анотація:
Розкрито сутність поняття "принцип", охарактеризовано та обгрунтовано принципи правового регулювання виробництва ріпаку
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Дод.точки доступу:
Программа развития рапсоводства в Украине на 2008-2015 г., утвержденная Постановлением КМУ \о произв.\; Програма розвитку ріпаківництва в Україні на 2008-2015 рр. \о произв.\
Знайти схожі
>
2.
Місюк, М. В.
(кандидат економічних наук; доцент; Подільський державний аграрно-технічний університет).
Зростання ефективності кормовиробництва на інноваційних засадах / М. В. Місюк> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. -
№ 3
. - С. 81-87 : рис., a-табл. - (Інноваційна діяльність та інтелектуальний капітал). - Бібліогр. наприкінці ст., 6 назв. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
68.35.47
УДК
338.43:633.2(477)
Рубрики:
Економіка сільського господарства
Экономика сельского хозяйства
Кормовиробництво
Кормопроизводство
Україна
Украина
Хмельницька область
Хмельницкая область
Кл.слова (ненормовані):
сільське господарство
--
сельское хозяйство
--
галузь кормовиробництва
--
отрасль кормопроизводства
--
ефективність кормовиробництва
--
эффективность кормопроизводства
--
розвиток кормової бази
--
развитие кормовой базы
--
виробництво кормів
--
производство кормов
--
кормовые культуры
--
кормові
культури
--
регіони України
--
регионы Украины
Анотація:
Обґрунтовано вплив вирощування інноваційних кормових культур на зростання ефективності кормовиробництва.
Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
3.
Організаційно-економічні передумови органічного
кормовиробництва в Україні / О. М. Рибаченко [и др.]> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. -
№ 10
. - С. 33-37 : табл. - (Економіка агропромислового виробництва). - Бібліогр. наприкінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
68.75
УДК
338.43:633.2
Рубрики:
Экономика аграрного производства
Економіка аграрного виробництва
Кл.слова (ненормовані):
органічне землеробство
--
органическое земледелие
--
органічне виробництво
--
органическое производство
--
кормовиробництво
--
кормопроизводство
--
люцерна
--
виробніча собівартість
--
производственная себестоимость
--
екологізація аграрного виробництва
--
экологизация аграрного производства
--
кормові
культури
--
кормовые культуры
--
органічні технології
--
органические технологии
--
органічні корми
--
органические корма
--
зелений корм
--
зеленый корм
Анотація:
Визначено організаційні, правові й економічні умови для розвитку вітчизняного органічного виробництва, окреслено основні міжнародні важелі його регулювання, у тому числі в галузі кормовиробництва. На прикладі вирощування люцерни показано технологічні особливості, доведено економічну ефективність розвитку органічного кормовиробництва.
Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Дод.точки доступу:
Рибаченко, О. М. (кандидат економічних наук; завідувач лабораторії економічних досліджень та маркетингу); Воронецька, І. С. (кандидат економічних наук; старший науковий співробітник лабораторії економічних досліджень та маркетингу); Спринчук, Н. А. (кандидат економічних наук, старший науковий співробітник лабораторії економічних досліджень та маркетингу); Корнійчук, О. О. (заступник директора Наукового інноваційно-технологічного центру Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН)
Знайти схожі
>
4.
Материнська, Ольга Андріївна
(кандидат економічних наук; старший викладач; Вінницький національний аграрний університет).
Аналітична оцінка виробництва кормів в аграрних формуваннях Вінниччини [Текст] / О. А. Материнська, К. С. Амонс> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2016. -
№ 4
. - С. 50-55 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
633.2/.3
ББК
42.2
Рубрики:
Сільське господарство
Сельское хозяйство
Кормовиробництво в цілому
Кормопроизводство в целом
Україна
Украина
Вінницька область
Винницкая область
Кл.слова (ненормовані):
сільське господарство
--
сельское хозяйство
--
сільськогосподарські підприємства
--
сельскохозяйственные предприятия
--
аграрні підприємства
--
аграрные предприятия
--
сільськогосподарські
культури
--
сельскохозяйственные культуры
--
кормовиробництво
--
кормопроизводство
--
виробництво кормів
--
производство кормов
--
кормова база
--
кормовая база
--
кормові
культури
--
кормовые культуры
--
виробництво кормових культур
--
производство кормовых культур
--
посівні площі
--
посевные площади
Анотація:
Проведено аналітичну оцінки сучасного стану наявної кормової бази аграрних формувань області, а також пошук додаткових можливостей і шляхів підвищення ефективності їхньої діяльності за рахунок розвитку галузі кормовиробництва, адаптованого до вимог ринку. Встановлено, що для забезпечення виробництва достатньої кількості якісного кормового зерна й білково-вітамінної сировини для вітчизняних комбікормових підприємств і виробництва необхідних обсягів збалансованих комбікормів необхідно: оптимізувати структуру зернових культур; розширити площі посіву зернобобових культур (сої, гороху, вики й інших); впроваджувати інноваційні технології вирощування, що забезпечують високу реалізацію біологічного потенціалу сортових ресурсів зернофуражних культур.
Дод.точки доступу:
Амонс, Катерина Сергіївна (студент; Вінницький національний аграрний університет)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)