Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кормові культури<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Гончар, Ю. Ю. (аспірант кафедри аграрного, земельного та екологічного права Національного університету біоресурсів і природокористування України імені акад. В.З.Янчука).
    Принципи правового регулювання виробництва ріпаку / Ю. Ю. Гончар // Бюлетень Міністерства юстиції України : Офіційне видання. - 2012. - № 8. - С. 114-121. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 67.407(4УКР)
Рубрики: Право
   Аграрное право

   Аграрне право

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
АПК -- кормовые культуры -- кормові культури -- правовое регулирование -- правове регулювання -- рапсоводство -- ріпаківництво -- растениеводство -- рослинництво -- регуляторные принципы -- регуляторні принципи -- сельскохозяйственное производство -- сільськогосподарське виробництво -- терминология -- термінологія
Анотація: Розкрито сутність поняття "принцип", охарактеризовано та обгрунтовано принципи правового регулювання виробництва ріпаку

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Программа развития рапсоводства в Украине на 2008-2015 г., утвержденная Постановлением КМУ \о произв.\; Програма розвитку ріпаківництва в Україні на 2008-2015 рр. \о произв.\

Знайти схожі

2.


    Місюк, М. В. (кандидат економічних наук; доцент; Подільський державний аграрно-технічний університет).
    Зростання ефективності кормовиробництва на інноваційних засадах / М. В. Місюк // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 3. - С. 81-87 : рис., a-табл. - (Інноваційна діяльність та інтелектуальний капітал). - Бібліогр. наприкінці ст., 6 назв. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Економіка сільського господарства
   Экономика сельского хозяйства

   Кормовиробництво

   Кормопроизводство

   Україна
    Украина

    Хмельницька область

    Хмельницкая область

Кл.слова (ненормовані):
сільське господарство -- сельское хозяйство -- галузь кормовиробництва -- отрасль кормопроизводства -- ефективність кормовиробництва -- эффективность кормопроизводства -- розвиток кормової бази -- развитие кормовой базы -- виробництво кормів -- производство кормов -- кормовые культуры -- кормові культури -- регіони України -- регионы Украины
Анотація: Обґрунтовано вплив вирощування інноваційних кормових культур на зростання ефективності кормовиробництва.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

3.


   
    Організаційно-економічні передумови органічного кормовиробництва в Україні / О. М. Рибаченко [и др.] // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 10. - С. 33-37 : табл. - (Економіка агропромислового виробництва). - Бібліогр. наприкінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Экономика аграрного производства
   Економіка аграрного виробництва

Кл.слова (ненормовані):
органічне землеробство -- органическое земледелие -- органічне виробництво -- органическое производство -- кормовиробництво -- кормопроизводство -- люцерна -- виробніча собівартість -- производственная себестоимость -- екологізація аграрного виробництва -- экологизация аграрного производства -- кормові культури -- кормовые культуры -- органічні технології -- органические технологии -- органічні корми -- органические корма -- зелений корм -- зеленый корм
Анотація: Визначено організаційні, правові й економічні умови для розвитку вітчизняного органічного виробництва, окреслено основні міжнародні важелі його регулювання, у тому числі в галузі кормовиробництва. На прикладі вирощування люцерни показано технологічні особливості, доведено економічну ефективність розвитку органічного кормовиробництва.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Дод.точки доступу:
Рибаченко, О. М. (кандидат економічних наук; завідувач лабораторії економічних досліджень та маркетингу); Воронецька, І. С. (кандидат економічних наук; старший науковий співробітник лабораторії економічних досліджень та маркетингу); Спринчук, Н. А. (кандидат економічних наук, старший науковий співробітник лабораторії економічних досліджень та маркетингу); Корнійчук, О. О. (заступник директора Наукового інноваційно-технологічного центру Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН)

Знайти схожі

4.


    Материнська, Ольга Андріївна (кандидат економічних наук; старший викладач; Вінницький національний аграрний університет).
    Аналітична оцінка виробництва кормів в аграрних формуваннях Вінниччини [Текст] / О. А. Материнська, К. С. Амонс // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2016. - № 4. - С. 50-55 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 42.2
Рубрики: Сільське господарство
   Сельское хозяйство

   Кормовиробництво в цілому

   Кормопроизводство в целом

   Україна
    Украина

    Вінницька область

    Винницкая область

Кл.слова (ненормовані):
сільське господарство -- сельское хозяйство -- сільськогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия -- аграрні підприємства -- аграрные предприятия -- сільськогосподарські культури -- сельскохозяйственные культуры -- кормовиробництво -- кормопроизводство -- виробництво кормів -- производство кормов -- кормова база -- кормовая база -- кормові культури -- кормовые культуры -- виробництво кормових культур -- производство кормовых культур -- посівні площі -- посевные площади
Анотація: Проведено аналітичну оцінки сучасного стану наявної кормової бази аграрних формувань області, а також пошук додаткових можливостей і шляхів підвищення ефективності їхньої діяльності за рахунок розвитку галузі кормовиробництва, адаптованого до вимог ринку. Встановлено, що для забезпечення виробництва достатньої кількості якісного кормового зерна й білково-вітамінної сировини для вітчизняних комбікормових підприємств і виробництва необхідних обсягів збалансованих комбікормів необхідно: оптимізувати структуру зернових культур; розширити площі посіву зернобобових культур (сої, гороху, вики й інших); впроваджувати інноваційні технології вирощування, що забезпечують високу реалізацію біологічного потенціалу сортових ресурсів зернофуражних культур.


Дод.точки доступу:
Амонс, Катерина Сергіївна (студент; Вінницький національний аграрний університет)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)