Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=производство кормов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Паштецький, В. С. (директор; кандидат економічних наук; Кримський інститут агропромислового виробництва УААН).
    Комплексний підхід до розв'язання проблем виробництва продукції скотарства в Автономній Республіці Крим / В. С. Паштецький, А. О. Колчев, О. В. Приходько // Економіка АПК : Міжнародний науково-виробничий журнал. - 2009. - № 3(173). - С. 116-119. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
ДРНТІ
ББК 65.325.2 + 65.325.1
Рубрики: Економіка тваринництва
   Скотарство

   Економіка рослинництва

   Виробництво кормів

   Экономика животноводства

   Скотоводство

   Экономика растениеводства

   Производство кормов

   Україна
    АР Крим

Кл.слова (ненормовані):
кормова база -- виробництво кормів -- виробництво молока -- кормовая база -- производство кормов -- производство молока -- сільське господарство -- сільськогосподарська продукція -- продукція скотарства -- молоко -- сельское хозяйство -- сельскохозяйственная продукция -- продукция скотоводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства
Анотація: В статті наведена динаміка поголів'я худоби, <виробництво продукції тваринництва> в сільськогосподарських підприємствах і господарствах населення, продуктивність худоби по категоріях господарств, споживання основних продуктів тваринництва на 1 особу за рік, структуру кормових культур і динаміку виробництва та <заготівлі кормів>.

Утримувачі документа:
Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"

Дод.точки доступу:
Колчев, А.О. (кандидат економічних наук; Кримський інститут агропромислового виробництва УААН); Приходько, О.В. (завідувач відділу; Кримський інститут агропромислового виробництва УААН)

Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (18.05.2009р. Прим. 1 - ) (вільний)

Знайти схожі

2.


    Місюк, М. В. (кандидат економічних наук; доцент; Подільський державний аграрно-технічний університет).
    Зростання ефективності кормовиробництва на інноваційних засадах / М. В. Місюк // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 3. - С. 81-87 : рис., a-табл. - (Інноваційна діяльність та інтелектуальний капітал). - Бібліогр. наприкінці ст., 6 назв. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Економіка сільського господарства
   Экономика сельского хозяйства

   Кормовиробництво

   Кормопроизводство

   Україна
    Украина

    Хмельницька область

    Хмельницкая область

Кл.слова (ненормовані):
сільське господарство -- сельское хозяйство -- галузь кормовиробництва -- отрасль кормопроизводства -- ефективність кормовиробництва -- эффективность кормопроизводства -- розвиток кормової бази -- развитие кормовой базы -- виробництво кормів -- производство кормов -- кормовые культуры -- кормові культури -- регіони України -- регионы Украины
Анотація: Обґрунтовано вплив вирощування інноваційних кормових культур на зростання ефективності кормовиробництва.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

3.


    Материнська, Ольга Андріївна (кандидат економічних наук; старший викладач; Вінницький національний аграрний університет).
    Аналітична оцінка виробництва кормів в аграрних формуваннях Вінниччини [Текст] / О. А. Материнська, К. С. Амонс // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2016. - № 4. - С. 50-55 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 42.2
Рубрики: Сільське господарство
   Сельское хозяйство

   Кормовиробництво в цілому

   Кормопроизводство в целом

   Україна
    Украина

    Вінницька область

    Винницкая область

Кл.слова (ненормовані):
сільське господарство -- сельское хозяйство -- сільськогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия -- аграрні підприємства -- аграрные предприятия -- сільськогосподарські культури -- сельскохозяйственные культуры -- кормовиробництво -- кормопроизводство -- виробництво кормів -- производство кормов -- кормова база -- кормовая база -- кормові культури -- кормовые культуры -- виробництво кормових культур -- производство кормовых культур -- посівні площі -- посевные площади
Анотація: Проведено аналітичну оцінки сучасного стану наявної кормової бази аграрних формувань області, а також пошук додаткових можливостей і шляхів підвищення ефективності їхньої діяльності за рахунок розвитку галузі кормовиробництва, адаптованого до вимог ринку. Встановлено, що для забезпечення виробництва достатньої кількості якісного кормового зерна й білково-вітамінної сировини для вітчизняних комбікормових підприємств і виробництва необхідних обсягів збалансованих комбікормів необхідно: оптимізувати структуру зернових культур; розширити площі посіву зернобобових культур (сої, гороху, вики й інших); впроваджувати інноваційні технології вирощування, що забезпечують високу реалізацію біологічного потенціалу сортових ресурсів зернофуражних культур.


Дод.точки доступу:
Амонс, Катерина Сергіївна (студент; Вінницький національний аграрний університет)

Знайти схожі

4.


    Тимчак, Віра Степанівна (аспірант; Житомирський національний агроекологічний університет).
    Оцінка еколого-економічної ефективності використання відходів харчової промисловості [Текст] / В. С. Тимчак // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2016. - № 10. - С. 102-109 : рис.; табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Экономика

   Економіка легкої та харчової промисловості

   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Україна
    Украина

    Житомирська область

    Житомирская область

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- пищевая промышленность -- відходи харчової промисловості -- отходы пищевой промышленности -- ресурсоощадні технології -- ресурсосберегающие технологии -- пивоварне виробництво -- пивоваренное производство -- використання відходів -- использование отходов -- виробництво кормів -- производство кормов -- екологічні корми -- экологические корма -- екологічна ефективність -- экологическая эффективность -- економічна ефективність -- экономическая эффективность -- переробка відходів -- переработка отходов
Анотація: Досліджено процес переробки відходів харчової промисловості та обгрунтовано інноваційні напрями їх ефективного використання як екологічно чистих кормів. Здійснено оцінку еколого-економічної ефективності вторинного використання харчової сировини на прикладі ТОВ "Владівік корми" Радомишльського району Житомирської області. Доведено, що інноваційна технологія сушіння відходів пивоварних заводів у ТОВ "Владівік корми" є ресурсоощадною та зменшує негативний вплив на навколишнє природне середовище. Обгрунтовано, що підприємствам харчової промисловості необхідно застосовувати інтегрований підхід до комплексного використання відходів виробництва. Оптимальна екологічно-економічна ефективність вторинної переробки відходів харчової промисловості повинна грунтуватися на впровадженні маловідхідних, безвідхідних та енергозберігаючих технологій, запровадженні інноваційних продуктів та забезпеченні їх екологічності за етапами повного виробничого циклу.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)