Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=фенольные соединения<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


   
    QSPR-анализ реакционной способности субстратов тирозиназы методом случайного леса / Ю. А. Шестеренко [и др.] // Доповіді Національної академії наук України. - 2010. - № 5. - С. 181-186. - Библиогр.: с. 185-186. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ . - ISSN 1025-6415
УДК
ББК 28.072
Рубрики: Биология
   Общая биохимия

   Біологія

   Загальна біохімія

Кл.слова (ненормовані):
биохимия -- біохімія -- QSPR-анализ -- QSPR-аналіз -- субстраты -- субстрати -- реакционные способности -- реакційні властивості -- тирозиназы -- тирозинази -- метод случайного леса -- метод випадкового лісу -- окисление -- окислення -- фенольные соединения -- фенольні сполуки -- биоконверсии -- біоконверсії -- спектр -- очистка сточных вод -- очищення стічних вод
Анотація: Окисление широкого спектра фенольных соединений с разными степенями биоконверсии.


Дод.точки доступу:
Шестеренко, Ю. А.; Артеменко, А. Г.; Полищук, П. И.; Муратов, Е. Н.; Севастьянов, О. В.; Романовская, И. И.; Кузьмин, В. Е.; Андронати, С. А.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Попова, Н. В. (кандидат технічних наук).
    Удосконалення технології виробництва гірких настоянок за допомогою математико-статистичних методів досліджень [Текст] / Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра, А. В. Рибачок // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - Вип. 18(1190). - С. 170-174 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Пищевые производства
   Производство безалкогольных напитков

   Харчові виробництва

   Виробництво безалкогольних напоїв

Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва -- пищевые производства -- гіркі настоянки -- горькие настойки -- процес екстрагування -- процесс экстрагирования -- гідромодуль -- гидромодуль -- вітамін С -- витамин С -- фенольні сполуки -- фенольные соединения -- способи виробництва гірких настоянок -- способы производства горьких ностоек
Анотація: Представлено новий спосіб виробництва гірких настоянок, який полягає в екстрагуванні водою пряно-ароматичної сировини з подальшим концентруванням екстрактів та купажуванні з водно-спиртовою сумішшю. Режими виробництва уточнювалися за допомогою експериментально-статистичних методів математичного моделювання. Було підібрано оптимальні режими проведення процесу екстрагування сировини для отримання основних складових настоянки та забезпечення її високої якості. При цьому готова настоянка проявлятиме загальнозміцнюючий ефект на організм людини та матиме короткі терміни виробництва.


Дод.точки доступу:
Мисюра, Т. Г. (кандидат технічних наук); Рибачок, А. В. (магістрант)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)