Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=вітамін С<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Богданова, Вікторія
.
Чому продукти кислі на смак? / В. Богданова> // Колосок. - 2016. -
№ 8
. - С. 10-15 : фото.цв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Рубрики:
Органічна хімія
Органическая химия
Кл.слова (ненормовані):
вкусы
--
смаки
--
органи чуття
--
органы чувств
--
химические вещества
--
хімічні речовини
--
химические соединения
--
хїмічні сполуки
--
кислоты
--
кислоти
--
уксусная кислота
--
оцтова кислота
--
аскорбиновая кислота
--
аскорбінова кислота
--
муравьиная кислота
--
мурашина кислота
--
лимонная кислота
--
лимонна кислота
--
щавелевая кислота
--
щавлева кислота
--
молочные продукты
--
молочні продукти
--
витамин С
--
вітамін
С
--
кислий смак
--
кислый вкус
Анотація:
Про смаки у нашому житті, а беспосередньо про кислий смак. Про природні кислоти, рослини, які мають кислий смак, про синтетичні кислоти та про їхню роль у житті людини.
Знайти схожі
>
2.
Попова, Н. В.
(кандидат технічних наук).
Удосконалення технології виробництва гірких настоянок за допомогою математико-статистичних методів досліджень [Текст] / Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра, А. В. Рибачок> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. -
Вип. 18(1190)
. - С. 170-174 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
663.86
Рубрики:
Пищевые производства
Производство безалкогольных напитков
Харчові виробництва
Виробництво безалкогольних напоїв
Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва
--
пищевые производства
--
гіркі настоянки
--
горькие настойки
--
процес екстрагування
--
процесс экстрагирования
--
гідромодуль
--
гидромодуль
--
вітамін
С
--
витамин С
--
фенольні сполуки
--
фенольные соединения
--
способи виробництва гірких настоянок
--
способы производства горьких ностоек
Анотація:
Представлено новий спосіб виробництва гірких настоянок, який полягає в екстрагуванні водою пряно-ароматичної сировини з подальшим концентруванням екстрактів та купажуванні з водно-спиртовою сумішшю. Режими виробництва уточнювалися за допомогою експериментально-статистичних методів математичного моделювання. Було підібрано оптимальні режими проведення процесу екстрагування сировини для отримання основних складових настоянки та забезпечення її високої якості. При цьому готова настоянка проявлятиме загальнозміцнюючий ефект на організм людини та матиме короткі терміни виробництва.
Дод.точки доступу:
Мисюра, Т. Г. (кандидат технічних наук); Рибачок, А. В. (магістрант)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)