Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=підприємства харчової промисловості<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-17 
1.


    Кузьмінський, Юрій (доктор економічних наук; професор; завідувач кафедри бухгалтерського обліку Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана).
    Бухгалтерська інформація в управлінських рішеннях підприємств харчової промисловості / Ю. Кузьмінський, Р. Мачуга // Бухгалтерський облік і аудит : науково-практичний журнал. - 2009. - № 3. - С. 13-21 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Бухгалтерский учет
   Бухгалтерський облік

Кл.слова (ненормовані):
бухгалтерский учет -- управленческие решения -- предприятия пищевой промышленности -- бухгалтерская информация -- информационная бухгалтерская система -- бухгалтерський облік -- управлінські рішення -- підприємства харчової промисловості -- бухгалтерська інформація -- інформаційна бухгалтерська система
Анотація: Про роль інформаційної бухгалтерської системи у процесі проектування і прийнятті управлінських рішень.

Утримувачі документа:
ДНУЗТ

Дод.точки доступу:
Мачуга, Роман (викладач кафедри автоматизованих систем і програмування Тернопільського національного економічного університету)
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (16.04.2009р. Інв.2518ж - Б.ц.) (вільний)

Знайти схожі

2.


    Поддєрьогін, А. (кандидат економічних наук; професор; завідувач кафедри фінансів підприємств ДВНЗ "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана").
    Інновації та їх фінансове забезпечення в харчовій промисловості України [Текст] / А. Поддєрьогін, А. Корнилюк // Фінанси України : науково-теоретичний та інформаційно-практичний журнал Міністерства фінансів України. - 2009. - № 11. - С. 94-100 : табл. - Библиогр. в сносках
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка легкої та харчової промисловості, 2004-2010 рр.

   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
галузі економіки -- економіка харчової промисловості -- харчова промисловість -- інноваційна діяльність -- фінансування інновацій -- інвестиції -- інвестиційна діяльність -- підприємства харчової промисловості -- економічні кризи -- отрасли экономики -- экономика пищевой промышленности -- пищевая промышленность -- инновационная деятельность -- финансирование инноваций -- инвестиции -- инвестиционная деятельность -- предприятия пищевой промышленности -- экономические кризисы
Анотація: Розглянуто взаємозв'язок інновацій та інвестицій із урахуванням основних положень теорії циклічності. Запропоновано напрями фінансового забезпечення інноваційного розвитку харчової промисловості України.


Дод.точки доступу:
Корнилюк, А. (аспірант кафедри фінансів підприємств ДВНЗ ДВНЗ "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана")

Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (15.03.2010р. Прим. 1 - ) (вільний)

Знайти схожі

3.


    Валінкевич, Н. В. (кандидат економічних наук; доцент кафедри економіки).
    Концептуальні основи впровадження економічної модернізації підприємств у ринкових умовах господарювання / Н. В. Валінкевич // Економічний часопис-XXI : науковий журнал. - 2013. - № 3/4. - С. 61-63 : мал., портр. - (Економіка та управління підприємствами). - Бібліогр. наприкінці ст., 9 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 1728-6220
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Економіка підприємства
   Экономика предприятия

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- пищевая промышленность -- підприємства харчової промисловості -- предприятия пищевой промышленности -- економічна модернізація підприємств -- экономическая модернизация предприятий -- оцінка стану економічної модернізації -- оценка состояния экономической модернизации -- концептуальні основи економічної модернізації -- концептуальные основы экономической модернизации -- ринкові умови господарювання -- рыночные условия хозяйствования
Анотація: Представлено систему поглядів автора на процес упровадження економічної модернізації підприємств харчової промисловості України в ринкових умовах господарювання. Визначено зміст поняття "економічна модернізація", яке істотно відрізняється від вітчизняного досвіду його розвитку та поширення.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Дод.точки доступу:
Про продовольчу безпеку України, проект закону України \о произв.\

Знайти схожі

4.


    Терещук, М.
    Место пищевой промышленности Польши в экономике Европейского Союза / М. Терещук // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 6. - С. 77-84 : рис., табл. - (Зарубежный опыт развития аграрного производства - Зарубіжний досвід розвитку аграрного виробництва). - Библиогр. в конце ст., 6 названий. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Пищевая промышленность
   Харчова промисловість

   Польша
    Польща

Кл.слова (ненормовані):
пищевая промышленность -- харчова промисловість -- предприятия пищевой промышленности -- підприємства харчової промисловості -- производители продуктов питания -- виробники продуктів харчування -- агропродовольственная продукция -- агропродовольча продукція -- интеграция -- інтеграція -- страны ЕС -- країни ЄС -- міжнародні організації -- международные организации
Анотація: Представлена сравнительная оценка функционирования польской пищевой промышленности и деятельности производителей продуктов питания в ЕС.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Дод.точки доступу:
Європейський Союз, міжнародна організація \про нього\; Европейский Союз, международная организация \о нем\

Знайти схожі

5.


    Водянка, Л. Д.
    Перспективи впровадження системи НАССР у процесі виробництва харчової продукції : наукові повідомлення / Л. Д. Водянка, Н. Я. Кутаренко // Регіональна економіка : Науково-практичний журнал. - 2013. - № 1. - С. 185-194 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. 194. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 1562-0905
УДК
Рубрики: Харчова промисловість
   Пищевая промышленность

   Україна
    Украина

    Чернівецька область

    Черновицкая область

Кл.слова (ненормовані):
система управління якістю -- система управления качеством -- критичні точки контролю -- критические точки контроля -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- складові якості органічної продукції -- составляющие качества органической продукции -- система аналізу ризиків і критичні точки контролю -- НАССР -- підприємства харчової промисловості -- предприятия пищевой промышленности -- безпечність продукції -- безопасность продукции
Анотація: Обгрунтована необхідність впровадження системи аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю (НАССР) на підприємствах харчової промисловості як системи управління якістю на основі екологічності та безпечності продукції. Наведено приклад робочої розрахункової таблиці для виявлення та аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок констролю.

Утримувачі документа:
Библиотека ИНСО ПГАСА

Дод.точки доступу:
Кутаренко, Н. Я.; ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат" \о нем\Чернівецький хлібокомбінат, ПАТ \о нем\

Знайти схожі

6.


    Кривов'язюк, Ігор (кандидат економічних наук; Луцький національний технічний університет).
    Модель вибору логістичних стратегій в умовах кризового стану підприємства / І. Кривов'язюк // Економіст : науково-практичний журнал. - 2013. - № 11. - С. 57-60 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 65.291
Рубрики: Економіка
   Економіка підприємства

   Экономика

   Экономика предприятия

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
економіка підприємств -- кризовий стан підприємств -- антикризове управління підприємствами -- логістичні стратегії підприємств -- харчові підприємства -- харчова промисловість -- підприємства харчової промисловості -- экономиа предприятий -- кризисное состояние предприятий -- антикризисное управление предприятиями -- логистические стратегии предприятий -- пищевые предприятия -- пищевая промышленность -- предприятия пищевой промышленности
Анотація: Присвячено вирішенню проблеми теоретичного та методологічного обгрунтування вибору логістичних стратегій в умовах кризового стану підприємства. Запропоновано модель управління логістичним розвитком підприємства залежно від ефективності управління логістичними процесами та глибини кризового стану на підприємстві. Розкрито сутність обраних стратегій для кожного з квадрантів стану логістики. Результати моделювання представлено на прикладі підприємства харчової промисловості України.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Дод.точки доступу:
Кулік, Юлія (аспірант)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

7.
   69
   П 78


    Дудник, А. В.
    Очистка сточных вод предприятий пищевой промышленности / А. В. Дудник // Проблеми будівництва, водокористування та екології : тези доповідей 73-ї науково-технічної конференції студентів та молодих вчених / за ред. О. В. Громової. - 2013. - С. 68-69
УДК
Рубрики: Стічні води
   Сточные воды

   Очистка стічних вод

   Очистка сточных вод

   Харчова промисловість

   Пищевая промышленность

   Статті студентів ДІІТу

   Статьи студентов ДИИТа

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- очистка стічних вод -- підприємства харчової промисловості -- доочищення стічних вод -- статті студентів ДІІТу -- пищевая промышленность -- очистка сточных вод -- предприятия пищевой промышленности -- доочистка сточных вод -- статьи студентов ДИИТа

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

8.


    Беренда, Н. І. (кандидат економічних наук; доцент; Національний університет харчових технологій; Україна).
    Особливості інвентаризації виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості / Н. І. Беренда, О. В. Хабенко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 1. - С. 125-127. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.052.5(4УКР)в7
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Учет. Бухгалтерский учет

   Облік. Бухгалтерський облік

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
аудит -- естественная убыль -- природній убиток -- избытки -- надлишки -- инвентаризация производственных запасов -- інвентаризація виробничих запасів -- недостачи -- нестачі -- пересортица -- пересортиця -- предприятия пищевой промышленности -- підприємства харчової промисловості -- производственные запасы -- виробничі запаси -- сравнительные ведомости -- порівнювальні відомості
Анотація: Досліджено сутність інвентаризації, розглянуто особливості інвентаризації' виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості, висвітлені основні аспекти інвентаризації' виробничих запасів за участю аудитора та класифіковано правильність відображення в бухгалтерському обліку отриманих результатів проведеної інвентаризації, а саме: пересортиці, природного убутку, нестач та лишків виробничих запасів.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Хабенко, Ольга Вікторівна (студентка Національного університету харчових технологій); О бухгалтерском учете и финансовой отчетности в Украине, Закон Украины №996-XIV \о произв.\Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні, закон України \о произв.\

Знайти схожі

9.


    Скопенко, Н. С. (доктор економічних наук; професор Національного уніерситету харчових технологій).
    Визначення факторів ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами харчової промисловості [Текст] / Н. С. Онопенко, Т. М. Ванюта // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 9. - С. 133-135 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25в7-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

Кл.слова (ненормовані):
предприятия пищевой промышленности -- підприємства харчової промисловості -- инновационная деятельность предприятий -- інноваційна діяльність підприємств -- рынок продуктов питания -- ринок продуктів харчування -- оценочные методы -- оціночні методи -- риск-менеджмент -- ризик-менеджмент -- рыночные риски -- ринкові ризики -- целевые рынки -- цільові ринки
Анотація: Проведено аналіз факторів ризику підприємств харчової промисловості в процесі вибору цільового ринку, що забезпечує можливість формування структури чинників ризику та можливих негативних наслідків їхнього впливу, визначення узагальнених видів ризику, які є типовими для будь-якого підприємства. Ідентифікація та визначення основних факторів ризиків, впровадження ризик-менеждменту є невід'ємною складовою успішної інноваційної діяльності на підприємстві.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Іванюта, Т.М. (кандидат економічних наук; доцент Національного уніерситету харчових технологій); Рошен, Киевская кондитерская фабрика \о ней\

Знайти схожі

10.


    Заїнчковський, А. О. (доктор економічних наук; професор; Національний університет харчових технологій).
    Оцінка ефективності системи фінансово-економічної безпеки підприємств харчової промисловості та обгрунтування управління можливими наслідками загроз і використання можливостей [Текст] / А. О. Заїнчковський, Т. М. Ванюта // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 2. - С. 47-51 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25в6-97
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Економічна безпека підприємства

Кл.слова (ненормовані):
антикризисное управление -- антикризове управління -- економічна безпека підприємства -- экономическая безопасность предприятий -- биологические угрозы -- біологічні загрози -- оценочная методология -- оціночна методологія -- продукты питания -- продукти харчування -- предприятия пищевой промышленности -- підприємства харчової промисловості -- финансовые угрозы -- фінансові загрози -- эффективность управления предприятиями -- ефективність управління підприємствами -- экологическая безопасность предприятий -- екологічна безпека підприємств -- экономические угрозы -- економічні загрози -- экспортный потенциал предприятий -- експортний потенціал підприємств
Анотація: У сучасних умовах господарювання успішність ведення бізнесу багато в чому залежить від ефективної системи фінансово-економічної безпеки підприємства. На сучасному етапі науковцями та практиками пропонуються методи оцінки ефективності стану безпеки підприємства і не приділяється увага оцінюванню саме системи безпеки. Оскільки створення системи фінансово-економічної безпеки та налагодження її функціонування вимагає тривалого часу, витрат коштів та індивідуального підходу, передбачається окремо розраховувати показники «ефективності створення» та «ефективності функціонування». Якщо за певних умов неможливо кількісно оцінити ймовірні збитки від реалізації загроз або прибутки від використання можливостей та величину необхідних ресурсів для здійснення дій, пропонуємо застосування матриці для обґрунтування управління можливими наслідками.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Ванюта, Т.М. (кандидат економічних наук; доцент Національного уніерситету харчових технологій)

Знайти схожі

 1-10    11-17 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)