Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=этапы управления запасами<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Войнаренко, М.
(доктор економічних наук).
Методика вибору ефективної системи управління виробничими
запасами
на підприємствах харчової промисловості / М. Войнаренко, Л. Юрчишена> // Економіст : Науково-практичний журнал. Зас.: фірма "Колегіум". - 2009. -
№ 4
. - С. 48-51 : рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
338.45:68
338.45:64
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка легкої та харчової промисловості
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Кл.слова (ненормовані):
економіка підприємства
--
виробничі запаси
--
олійно-жирова галузь
--
молочна галузь
--
галузі промисловості
--
етапи управління
запасами
--
харчова промисловість
--
экономика предприятия
--
производственные запасы
--
масло-жировая отрасль
--
отрасли промышленности
--
этапы
управления
запасами
Анотація:
Розглянуто основні етапи методики впровадження системи управління виробничими
запасами
на підприємствах харчової промисловості, наведено рекомендації щодо їх реалізації на підприємствах олійно-жирової та молочної галузі з урахуванням особливостей їх діяльності.
Дод.точки доступу:
Юрчишена, Л.
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.07.2009р. Інв.2656ж - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)