Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=олійно-жирова галузь<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Войнаренко, М.
(доктор економічних наук).
Методика вибору ефективної системи управління виробничими запасами на підприємствах харчової промисловості / М. Войнаренко, Л. Юрчишена> // Економіст : Науково-практичний журнал. Зас.: фірма "Колегіум". - 2009. -
№ 4
. - С. 48-51 : рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
338.45:68
338.45:64
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка легкої та харчової промисловості
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Кл.слова (ненормовані):
економіка підприємства
--
виробничі запаси
--
олійно
-
жирова
галузь
--
молочна
галузь
--
галузі промисловості
--
етапи управління запасами
--
харчова промисловість
--
экономика предприятия
--
производственные запасы
--
масло-
жирова
я отрасль
--
отрасли промышленности
--
этапы управления запасами
Анотація:
Розглянуто основні етапи методики впровадження системи управління виробничими запасами на підприємствах харчової промисловості, наведено рекомендації щодо їх реалізації на підприємствах
олійно
-жирової та молочної галузі з урахуванням особливостей їх діяльності.
Дод.точки доступу:
Юрчишена, Л.
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.07.2009р. Інв.2656ж - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
>
2.
Величко, М. В.
(кандидат біологічних наук; старший науковий співробітник; головний науковий співробітник; Національна академія Служби безпеки України).
Щодо економічних загроз біологічного характеру національній безпеці України на прикладі
олійно
-жирової галузі / М. В. Величко, Я. М. Гончарук> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. -
№ 6
. - С. 175-178 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304.25(4УКР)в6-2
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
биологические угрозы
--
біологічні загрози
--
экономическая безопасность
--
економічна безпека
--
масло
жирова
я отрасль
--
олійно
-
жирова
галузь
--
маслозаводы
--
маслозаводи
--
национальная безопасность
--
національна безпека
--
потребительская продукция
--
продукція споживання
--
продовольственная безопасность
--
продовольча безпека
--
экологическая безопасность
--
екологічна безпека
--
экономические угрозы
--
економічні загрози
--
экспортные потенциалы
--
експортні потенціали
Анотація:
Розглянуто питання ефективного функціонування підприємств
олійно
-жирової галузі як предмету для забезпечення економічної та продовольчої безпеки держави , а також унормування безпечності харчових продуктів як складової біологічної безпеки в Україні.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Дод.точки доступу:
Гончарук, Я.М. (кандидат економічних наук; доцент кафедри фінансів Буковинського університету)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)