Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>U=338.45:64<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Войнаренко, М. (доктор економічних наук).
    Методика вибору ефективної системи управління виробничими запасами на підприємствах харчової промисловості / М. Войнаренко, Л. Юрчишена // Економіст : Науково-практичний журнал. Зас.: фірма "Колегіум". - 2009. - № 4. - С. 48-51 : рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка легкої та харчової промисловості

   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

Кл.слова (ненормовані):
економіка підприємства -- виробничі запаси -- олійно-жирова галузь -- молочна галузь -- галузі промисловості -- етапи управління запасами -- харчова промисловість -- экономика предприятия -- производственные запасы -- масло-жировая отрасль -- отрасли промышленности -- этапы управления запасами
Анотація: Розглянуто основні етапи методики впровадження системи управління виробничими запасами на підприємствах харчової промисловості, наведено рекомендації щодо їх реалізації на підприємствах олійно-жирової та молочної галузі з урахуванням особливостей їх діяльності.


Дод.точки доступу:
Юрчишена, Л.
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.07.2009р. Інв.2656ж - Б.ц.) (вільний)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)