Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=радіус молекул жиру<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Сидоренко, О. В.
    Оцінка збереженості жиру акули катран [Текст] / О. В. Сидоренко, Н. О. Боліла, Н. П. Форостяна // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - Вип. 53(1274). - С. 146-151 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 36.94
Рубрики: Пищевые производства
   Производство рыбы и рыбных продуктов

   Харчові виробництва

   Виробництво риби та рибних продуктів

Кл.слова (ненормовані):
риб’ячий жир -- рыбий жир -- акула катран -- молярна маса кислот -- молярная масса кислот -- радіус молекул жиру -- радиус молекул жира -- споживча цінність жиру -- потребительская ценность жира
Анотація: Досліджено показники, що характеризують збереженість ліпідів чорноморської акули за комплексом фізичних, структурно-механічних та фізико-хімічних методів. Об’єктивна оцінка споживної цінності жиру з печінки акули катран проводилась за умов низькотемпературного зберігання та охолодження порівняно з іншими видами риб. Фізичними методами визначено концентрацію молекул жиру в одиниці об’єму, радіус та об’єм самих молекул жиру для різних видів риб. Оцінка структурно-механічних показників передбачала визначення густини та в’язкості жиру в кореляції з кислотним та перекисним числом


Дод.точки доступу:
Боліла, Н. О. ; Форостяна, Н. П.

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)