Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (4)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові підприємства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 21
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-21   21-21 
1.


    Гриценко, Ольга Миколаївна (викладач фінансового відділення Хмельницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету; м.Хмельницький; Україна).
    Інвентаризація запасів у ресторанному господарстві : теорія і практика / О. М. Гриценко // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2012. - № 12. - С. 145-150. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.052.5(4УКР)в7
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства

   Бухгалтерських облік в галузях господарства

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
внутренний контроль -- внутрішній контроль -- инвентаризационные описи -- інвентаризаційні описи -- инвентаризационные процедуры -- інвентаризаційні процедури -- инвентаризации -- інвентаризації -- инвентаризируемые запасы -- запаси, що інвентаризуються -- нормативно-правове регулювання -- нормативно-правовое регулирование -- сравнительные ведомости -- порівнювальні відомісті -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- теоретические аспекты -- теоретичні аспекти -- харчові підприємства -- пищевые предприятия -- предприятия обещественого питания -- підприємства громадського харчування
Анотація: Розглянуто теоретичні аспекти та методику проведення інвентарізації на підприємствах ресторанного господарства. Здійснено критичний аналіз чинних нормативних документів щодо процедур інвентарізації в закладах харчування. В результаті дослідження запропоновано чіткий механізм процедури інвентарізації, що сприятиме ефективному управлінню підприємством.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Инструкция по инвентаризации основных средств, нематериальных активов, товарно-материальных ценностей, денежных средств и документов и расчетов \о произв.\; О бухгалтерском учете и финансовой отчетности в Украине, Закон Украины №996-XIV \о произв.\; Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні, закон України \о произв.\; Порядок определения размера убытков от хищений, недостач, уничтожения (порчи) материальных ценностей, утвержденый Постановлением КМУ №69 \о произв.\

Знайти схожі

2.


    Левицька, І. В. (доктор економічних наук; доцент; Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ; м.Вінниця; Україна).
    Амортизація як основа внутрішніх джерел інвестування підприємств харчової промисловості / І. В. Левицька // Формування ринкових відносин в Україні : науковий економічний журнал. - 2012. - № 10. - С. 68-74 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

Кл.слова (ненормовані):
амортизация основных фондов -- амортизація основних фондів -- харчові підприємства -- пищевые предприятия -- бухгалтерская концепция -- бухгалтерська концепція -- внутреннее инвестирование -- внутрішнє інвестування -- воспроизводство основных фондов -- відтворення основних фондів -- износ основных фондов -- знос основних фондів -- инвестиции -- інвестиції -- интеллектуальные инновации -- інтелектуальні інновації -- классическая концепция -- класична концепція -- основные фонды -- основні фонди -- структуризация амортизационных отчислений -- структура амортизаційних відрахувань -- теоретические аспекты -- теоретичні аспекти -- фискальная концепция -- фіскльна концепція
Анотація: Розглядаються інтелектуальні питання інновацій в структуризації амортизаційних відрахувань як внутрішніх джерел інвестування підприємств харчової промисловості в умовах фінансової кризи.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

3.


    Драган, О. І. (доктор економічних наук; професор).
    Економіко-екологічні проблеми підприємств харчової галузі / О. І. Драган, Н. М. Лозовська // Економічний часопис ХХІ : науковий журнал. - 2014. - № 3/4. - С. 35-38. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ. - стаття англійською мовою
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности

   Україна
    Украина

    Вінницька область

    Винницкая область

Кл.слова (ненормовані):
екологічні платежі -- забруднюючі речовини -- капітальні інвестиції -- навколишнє середовище -- відходи виробництва -- екологізація виробництва -- харчове виробництво -- продукти харчування -- харчова промисловість -- харчові підприємства -- екологізація харчових підприємств -- міжнародні стандарти -- основні фонди -- екологізація основних фондів -- екологічна культура персоналу -- экологические платежи -- загрязняющие вещества -- капитальные инвестиции -- окружающая среда -- отходы производства -- экологизация производства -- пищевое производство -- продукты питания -- пищевая промышленность -- пищевые предприятия -- экологизация пищевых предприятий -- международные стандарты -- основные фонды -- экологизация основных фондов -- экологическая культура персонала
Анотація: Досліджуються економіко-екологічні проблеми підприємств харчової промисловості на прикладі виробників Вінницької області. Здійснено порівняльний аналіз екологічних платежів, які пред’явлені до сплати та фактично сплачені підприємствами регіону, обсягів капітальних інвестицій і поточних витрат на охорону навколишнього середовища, обсягів викидів забруднюючих речовин у навколишнє середовище підприємствами харчової галузі Вінниччини.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\Економ_час_ХХІ_2014_3-4\44.pdf

Дод.точки доступу:
Лозовська, Н. М. (аспірант)

Знайти схожі

4.


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 2. - С. 170-174 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
отраслевое лидерство -- галузеве лідерство -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції -- персонал -- продуктовый ассортимент -- продуктовий асортимент -- производственное планирование -- виробниче планування -- производственные процессы -- виробничі процеси -- управленческие принципы -- управлінські принципи -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства -- харчові підприємства -- пищевые предприятия
Анотація: Розглянуто комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах, який є одним з основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю виробництва хліба і хлібобулочних виробів у харчовій промисловості.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

5.


    Дашко, І. М. (викладач кафедри обліку та маркетингу Криворізького факультету Запорізького національного університету; м. Кривий Ріг; Україна).
    Комплексна оцінка ефективної мотивації персоналу при соціально-економічному механізмі управління трудовими потенціалом підприємств харчової промисловості / І. М. Дашко // Формування ринкових відносин в Україні : Науковий економічний журнал. - 2013. - № 7/8. - С. 160-164 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2010-2012 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2010-2012 рр.

   Украина
    Україна

    Днепропетровская область

    Дніпропетровська область

Кл.слова (ненормовані):
кадры -- кадри -- региональная экономика -- регіональна економіка -- комплексное оценивание -- комплексне оцінювання -- мотивационные системы -- мотиваційні системи -- оплата труда -- оплата праці -- оценочная методология -- оціночна методологія -- пищевые предприятия -- харчові підприємства -- регионы Украины -- регіони України -- текучесть кадров -- плинність кадрів -- трудовые мотивации -- трудові мотивації -- трудовой потенциал -- трудовий потенціал -- трудовые ресурсы -- трудові ресурси -- трудовые расходы -- трудові витрати -- управление персоналом -- управління персоналом -- управленческая эффективность -- управлінська ефективність -- управленческие механизмы -- управлінські механізми
Анотація: Досліджено та обгрунтовано комплексну оцінку ефективної мотивації персоналу при соціально-економічному механізмі управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості. Визначено засади формування системи мотивації соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

6.


    Пішеніна, Т. І.
    Концептуальні основи формування ефективного механізму конкурентоспроможності харчових і переробних підприємств АПК / Т. І. Пішеніна, В. К. Костюк // Економіка. Менеджмент. Бізнес : науковий журнал. - 2014. - N 1 (9). - С. 99-108. - Бібліогр. в кінці ст. - Режим доступу: http://journals.dut.edu.ua/index.php/emb/article/view/223/221. - Повний текст. - Режим доступу: http://journals.dut.edu.ua/index.php/emb/issue/view/7. - Зміст . - ISSN 2415-8089
УДК
Рубрики: Торгівля
   Торговля

Кл.слова (ненормовані):
конкурентоспроможність підприємства -- конкурентоспособность предприятия -- харчові підприємства -- пищевые предприятия -- переробні підприємства -- перерабатывающие предприятия -- агропромисловий комплекс -- агропромышленный комплекс -- якість продукції -- качество продукции

Перейти к внешнему ресурсу: Повний текст,
Перейти к внешнему ресурсу: Зміст

Дод.точки доступу:
Костюк, В. К.

Є примірники у відділах:
НЕМАЄ В БІБЛІОТЕЦІ Прим. 1 - (вільний)

Знайти схожі

7.


    Бєлік, Вадим Данилович (старший викладач кафедри фінансів та кредиту РВНЗ "Кримський гуманітарний університет"; м.Ялта).
    Механізм стратегічного управління персоналом підпириємств харчової промисловості / В. Д. Бєлік // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2014. - № 10. - С. 138-141. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

Кл.слова (ненормовані):
кадры -- кадри -- теория управления персоналом -- теорія управління персоналом -- конкурентные преимущества персонала -- конкурентні переваги персоналу -- производительность труда -- продуктивність праці -- производственные предприятия -- виробничі підприємства -- харчові підприємства -- пищевые предприятия -- стратегическое управление -- стратегічне управління -- трудовые потенциалы -- трудові потенціали -- управленческие механизмы -- управлінські механізми
Анотація: Удосконалено теоретико-методичні підходи та розроблено практичні рекомендації щодо формування механізму стратегічного управління персоналом на підприємствах харчової промисловості, реалізація якого забезпечить підвищення рівня трудового потенціалу та посилення конкурентних переваг.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

8.


    Кривов'язюк, Ігор (кандидат економічних наук; Луцький національний технічний університет).
    Модель вибору логістичних стратегій в умовах кризового стану підприємства / І. Кривов'язюк // Економіст : науково-практичний журнал. - 2013. - № 11. - С. 57-60 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 65.291
Рубрики: Економіка
   Економіка підприємства

   Экономика

   Экономика предприятия

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
економіка підприємств -- кризовий стан підприємств -- антикризове управління підприємствами -- логістичні стратегії підприємств -- харчові підприємства -- харчова промисловість -- підприємства харчової промисловості -- экономиа предприятий -- кризисное состояние предприятий -- антикризисное управление предприятиями -- логистические стратегии предприятий -- пищевые предприятия -- пищевая промышленность -- предприятия пищевой промышленности
Анотація: Присвячено вирішенню проблеми теоретичного та методологічного обгрунтування вибору логістичних стратегій в умовах кризового стану підприємства. Запропоновано модель управління логістичним розвитком підприємства залежно від ефективності управління логістичними процесами та глибини кризового стану на підприємстві. Розкрито сутність обраних стратегій для кожного з квадрантів стану логістики. Результати моделювання представлено на прикладі підприємства харчової промисловості України.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Дод.точки доступу:
Кулік, Юлія (аспірант)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

9.
   65.204.25в7-4
   М 30


    Марченко, В. М. (доктор економічних наук; Національний університет харчових технологій; Україна).
    Оцінка здатності та готовності корпорацій до злиттів та поглинань / В. М. Марченко // Формування ринкових відносин в Україні : збірник наукових праць. - 2012. - № 7/8. - С. 82-86 : табл., граф., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.204.25в7-4
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Економіка харової промисловості

   Экономическая концентрация

   Економічна концентрація

Кл.слова (ненормовані):
активы предприятий -- активи підприємств -- корпоратизация -- корпоратизація -- поглощение предприятий -- поглинання підприємств -- слияние предприятий -- злиття підприємств -- корпоративное управление -- корпоративне управління -- харчова промисловість -- харчові підприємства -- пищевая промышленность -- пищевые предприятия
Анотація: Розглянуто сутність понять "здатність" та "готовність" корпорації до придбання інших корпорацій шляхом злиттів та поглинань. Здійснено оцінку здатності та готовності до придбань корпорацій галузей харчової промисловості, що дозволило виявити чотири стадії, з використанням яких здійснено розподіл корпорацій на потенційних покупців та продавців своїх активів.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

10.


    Осадча, Г. Г. (кандидат економічних наук; доцент кафедри обліку і аудиту Національного університету харчових технологій).
    Проблеми обліку виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості [Текст] / Г. Г. Осадча, О. К. Сукненко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 12. - С. 93-100 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.052.5(4УКР)в7 + 65.304.25(4УКР)в-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства

   Бухгалтерських облік в галузях господарства

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
вклассификация производственных запасов -- класифікація виробничих запасів -- документирование -- документування -- естественная убыль -- природній убуток -- избытки -- надлишки -- инвентаризационные описи -- інвентаризаційні описи -- инвентаризация -- інвентаризація -- метод ФИФО -- метод ФІФО -- недостачи продукции -- нестачі продукції -- организационные аспекты -- організаційні аспекти -- пересортица -- пересортиця -- пищевые предприятия -- харчові підприємства -- производственные запасы -- виробничі запаси -- сравнительные ведомости -- порівнювальні відомості -- управленческое совершенствование -- управлінське вдосконалення -- ФИФО метод -- ФІФО метод
Анотація: Розглянуто сутність виробничих запасів, їх класифікація та значимість для нормального функціо-нування підприємства. Досліджено проблеми, з якими стикаються при обліку виробничих запасів та запропоновано шляхи вдосконалення організації обліку запасів на підприємствах харчової промисловості.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Сукненко, О.К. (студентка Нціонального університету харчових технологій); Запасы, МСБУ 2 \о произв.\Запаси МСБО 2 \о произв.\; Запасы, П(С)БУ 9 \о произв.\; Запаси, П(С)БО 9 \о произв.\

Знайти схожі

 1-10    11-21   21-21 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)