Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (23)Мережеві ресурси (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=якість продукції<.>
Загальна кількість знайдених документів : 119
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


    Євсєєва, Ірина Василівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри менеджменту Національного університету харчових технологій; м.Київ).
    Ризики господарювання підприємств молокопереробної промисловості [Текст] / І. В. Євсєєва, В. О. Москаленко // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. - № 6. - С. 119-126 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)г-97
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
антикризисное управление -- антикризове управління -- качество продукции -- якість продукції -- конкурентоспособность продуктов питания -- конкурентоспроможність продуктів харчування -- микроуровень -- мікрорівень -- молокоперерабатывающие предприятия -- молокопереробні підприємства -- молочная отрасль -- молочна галузь -- эффективность молокоперерабатывающих предприятий -- ефективність молокопереробних підприємств -- производственные спады -- виробничі спади -- хозяйственные риски -- господарські ризики -- економічні ризики молокопереробних підприємств -- экономические риски молокоперерабатывающих предприятий
Анотація: Проаналіізовано умови господарювання підприємств молокопереробної промисловості, окреиено проблеми, що чинять негативний вплив на їх діяльність. Згруповано господарські ризики молокопереробних підприємств. Детально розглянуто ризики мікрорівпя та наслідки їх настання для підприємств галузі.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Москаленко, Вікторія Олександрівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри менеджменту Національного університету харчових технологій; м.Київ)

Знайти схожі

2.


    Єгупов, Юрій Артемович (доцент кафедри економіки підприємства Одеського національного економічного університету; м.Одеса; Україна; кандидат економічних наук).
    Параметри виробничої програми сучасного промислового підприємства [Текст] / Ю. А. Єгупов // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2015. - № 7. - С. 134-137 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.301г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика промышленного предприятия

   Економіка промислового підприємства

Кл.слова (ненормовані):
валовая продукция -- валова продукція -- промислові підприємства -- промышленные предприятия -- промислове виробництво -- промышленное производство -- организация производства -- організація виробництва -- качество продукции -- якість продукції -- натуральные показатели -- натуральні показники -- незавершенное производство -- незавершене виробництво -- операционная деятельность -- операційна діяльність -- организационное планирование -- організаційне планування -- параметрические особенности -- параметричні особливості -- производственные программы -- виробничі програми -- расчетные методы -- розрахункові методи -- рыночные условия -- ринкові умови -- стоимостные показатели -- вартісні показники -- тактические планы -- тактичні плани -- теоретические аспекты -- теоретичні аспекти -- управление производственным процессом -- управління виробничим процесом -- управленческий инструментарий -- управлінський інструментарій -- функциональная направленность -- функціональна спрямованість
Анотація: Рзглянуто теоретичні та методичні проблеми, пов'язані з формуванням складу параметрів виробничої програми сучасного промислового підприємства. Визначено склад натуральних показників плану виробництва з урахуванням особливостей операційної діяльності підприємства в ринкових умовах. Досліджено функціональну роль одиничних і комплексних показників якості в процесі розробки виробничої програми і запропоновано конкретні способи відображення цієї найважливішої характеристики продукції в даному розділі тактичного плану. Обґрунтовано авторську позицію щодо складу та методики розрахунку вартісних показників виробничого плану підприємства.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

3.


    Іванюта, Т. М. (кандидат економічних наук; доцент Національного уніерситету харчових технологій).
    Дослідження конкурентоспроможності торгових марок олійно-жирового комплексу [Текст] / Т. М. Іванюта, Г. О. Берсенева // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 1. - С. 71-75 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2000-2014 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2000-2014 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
готовая продукция -- готова продукція -- качество продукции -- якість продукції -- конкурентные преимущества -- конкурентні переваги -- конкурентоспособность торговых марок -- конкурентоспроможність торгових марок -- масложировой комплекс -- олійно-жировий комплекс -- национальные экономики -- національні економіки -- отраслевая динамика -- галузева динаміка -- подсолнечное масло -- соняшникова олія -- рейтинговое оценивание -- рейтингове оцінювання -- торговые марки -- торговельні марки -- украинские товаропризводители -- українські товаровиробники
Анотація: Розглянуто тенденції та динаміку розвитку олійно-жирової галузі України за останні роки. Досліджено конкурентні позиції продукції олійно-жирового комплексу України на світовому ринку. Проведено аналіз і оцінку найпоширеніших торгових марок соняшникової олії за основними показниками конкурентоспроможності.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Берсенева, Г.О. (магістр; Національний уніерситет харчових технологій); Днепропетровский масло-экстракционный завод \о нем\Полтавский масло-экстракционный завод \о нем\; Приколотнянский масло-экстракционный завод \о нем\

Знайти схожі

4.


    Безродна, С. М. (здобувач; асистентка кафедри економіки підприємства; Буковинсчький державний фінансово-економічний університет; Україна).
    Впровадження стратегічно орієнтованого підходу до управління якістю продукції на підприємствах ресторанного господарства України / С. М. Безродна // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2013. - № 3. - С. 114-119 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.431(4УКР)в7-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика общественного питания

   Економіка громадського харчування

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
нормативно-правове регулювання -- нормативно-правовое регулирование -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції -- качество продукции -- якість продукції -- методические подходы -- методичні підходи -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- стратегическая ориентированность -- стратегічна орієнтованість -- управленческая методология -- управлінська методологія -- управленческие принципы -- управлінські принципи -- управленческие стратегии -- управлінські стратегії -- громадське харчування -- общественное питание
Анотація: Проаналізовано існуючі методичні підходи до управління якістю продукції. Визначено нормативно-правове значення управління якістю продукції. На основі об'єднання існуючих методичних підходів та принципів нормативно-правового значення запропоновано новий стратегічно орієнтований підхід до управління якістю продукції.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Государственная ветеринарная служба Украины \о ней\; Про державну ветеринарну службу України \о ней\; Государственная санитарно-эмидемиологическая служба Министерства здравооханения Украины \о ней\; Державна санітарно-епідеміологічна служба Міністерства охорони здоров'я України \о ней\; О безопасности и качестве пищевых продуктов, закон Украины \о произв.\; Про безпечність та якість харчових продуктів, закон України \о произв.\; О ветеринарной медицине, закон Украины \о произв.\; Про ветеринарну медицину, закон України \о произв.\; О государственном регулировании импорта сельскохозяйственной продукции, закон Украины \о произв.\; Про державне регулювання імпорта сільськогосподарської продукції, закон України \о произв.\; О защите населения от инфекционных заболеваний, закон Украины \о произв.\; Про захист населення від інфекційних захворювань, закон України \о произв.\; О защите прав потребителей, закон Ураины \о произв.\; Про захист прав споживачів, закон України \о произв.\; О подтверждении соответстия, закон Украины \о произв.\; Про підтвердження відповідності, закон України \о произв.\; О стандартизации, закон Украины \о произв.\; Про стандартизацію, закон України \о произв.\; Об изъятии из обращения, переработке, утилизации, уничтожении и дальнейшем использовании некачественной и опасной продукции, Закон Украины \о произв.\; Про вилучення з обігу, переробку, утилізацію, знищення або подальше використання неякісної та небезпечної продукції, закон України \о произв.\; Об обеспечении санитарного и эпидемического благополучия населения, закон Украины \о произв.\; Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, закон України \о произв.\; Об экологической экспертизе, закон Украины \о произв.\; Про екологічну експертизу, закон України \о произв.\

Знайти схожі

5.


    Блащук, Тетяна (кандидат юридичних наук; доцент кафедри цивільно-правових дисциплін Національного університету "Острозька академія").
    Поняття якості в праві України / Т. Блащук // Підприємництво, господарство, право : науково-практичний господарсько-правовий журнал. До 2001 г. виходив російською мовою. - 2011. - № 3. - С. 11-13. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
ББК 67.404
Рубрики: Право
   Цивільне право

   Гражданское право

Кл.слова (ненормовані):
показники якості -- показатели качества -- право на якість -- право на качество -- стандарти якості -- стандарты качества -- категорія якості -- категории качества -- правові категорії -- правовые категории -- технічна якість -- техническое качество -- функціональна якість -- функциональное качество -- якість продукції -- качество продукции
Анотація: Аналізується поняття якості як правової категорії в законодавстві України та спеціальній літературі.

Перейти к внешнему ресурсу: Поняття якості в праві України

Дод.точки доступу:
Міжнародна організація по стандартизації \о ней\
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

6.


    Блащук, Тетяна (кандидат юридичних наук; доцент кафедри цивільно-правових дисциплін Національного університету "Острозька академія").
    Порядок визначення якості продукції (товару, роботи, послуги) у договорі / Т. Блащук // Підприємництво, господарство, право : науково-практичний господарсько-правовий журнал. До 2001 г. виходив російською мовою. - 2011. - № 6. - С. 38-40. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 67.404
Рубрики: Право
   Цивільне право

   Гражданское право

Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- качество продукции -- умови договору -- условия договора -- споживачі продукції -- потребители продукции -- цивільно-правові договори -- гражданско-правовые договора -- цивільно-правові відносини -- гражданско-правовые отношения -- державні стандарти -- государственные стандарты -- технічні умови -- технические условия
Анотація: Аналізуються умови цивільно-правового договору про якість, а також способи визначення якості продукції (товару, роботи, послуг).

Перейти к внешнему ресурсу: Порядок визначення якості продукції (товару, роботи, послуги)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

7.


    Бойко О. (кандидат технічних наук).
    Формування структури інтелектуальної системи управління якістю продукції / Бойко О., Гунькало А., Козак О. // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2011. - № 3. - С. 64-67 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
інтелектуальні системи управління -- якість продукції -- алгоритми -- конкурентоспроможність продукції -- интеллектуальные системы управления -- качество продукции -- конкурентоспособность продукции
Анотація: Розроблено структуру та алгоритм інтелектуальної системи управління якістю продукції.


Дод.точки доступу:
Гунькало А. (кандидат технічних наук); Козак О. (аспірант)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

8.
   621.317
   В 47


    Бойко, Т.
    Оцінювання ризиків процесів життєвого циклу продукції постачальників за результатами їх аудиту згідно зі стандартом VDA 6.3 / Тарас Бойко, Ольга-Соломія Корчинська // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвід. науково-технічний збірник, вид. з 1965 р. / Львів. політех. - Львів : Львівська політехніка, 2017. - Вип. 78. - С. 93-100. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Організація виробництва
   Организация производства

Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- качество продукции -- управління якістю -- управление качеством -- аудит процесів -- аудит процессов -- життєвий цикл продукції -- жизненный цикл продукции -- оцінювання постачальників -- оценка поставщиков -- ризики -- риски -- аналіз ризиків -- анализ рисков -- оцінювання ризиків -- оценки рисков


Дод.точки доступу:
Стадник, Б. І. \ред.\; Корчинська, О.-С.; Львівська політехника
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

9.


    Бойко, Т. (доктор техничних наук; доцент).
    Формалізація нормування вимог для потреб оцінювання якості та відповідності продукції / Т. Бойко, М. Микийчук, Т. Рябкова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2014. - № 1. - С. 49-55. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- качество продукции -- рівень якості продукції -- уровень качества продукции -- нормативні документи -- нормативные документы -- тлумачення понять -- толкования понятий -- технічне регулювання -- техническое регулирование
Анотація: Проаналізовано поняття «якість», «якісний» та «рівень якості» у національних та міжнародних нормативних документах, на основі чого запропоновано їх однозначне тлумачення. Показано, що адаптація наявного у вітчизняній системі технічного регулювання нормативного забезпечення до потреб оцінювання рівня якості продукції можлива без суттєвої реорганізації за умови застосування спеціальних форм побудови технічних умов на конкретну продукцію, що забезпечуватимуть необхідну однорідність вимог і правил.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Микийчук, М. (доктор техничних наук; доцент кафедри метрології, стандартизації та сертифікації); Рябкова, Т. (аспірант кафедри метрології, стандартизації та сертифікації)

Знайти схожі

10.


    Бочарова, О. (доктор технічних наук; доцент).
    Експрес-методи оцінювання якості плодовоі продукції / О. Бочарова, О. Боброва, Ю. Галюрова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 4. - С. 53-56 : ил. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- якість продукції -- качество продукции -- якість послуг -- качество услуг -- плодова продукція -- плодовая продукция -- консервована продукція -- консервированная продукция
Анотація: Встановлено доцільність використання оптичного методу експрес-оцінювання якості консервованої продукції.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Боброва, О. (аспірант кафедри товарознавства та експертизи товарів); Галюрова, Ю. (студентка)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)