Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хлібопекарські підприємства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Переваги впровадження сертифікованої системи управління якості в хлібопекарській галузі / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2012. - № 11. - С. 228-231. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
управление качеством -- управління якістю -- безопасность пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- качество продукции -- якість продукції -- международные стандарты -- міжнародні истандарти -- сертификаты качества -- сертифікати якості -- сертифицированные системы -- сертифіковані системи -- преимущества сертификации продукции -- переваги сертифікації продукції -- хлебопекарская отрасль -- хлібопекарська галузь -- хлебопекарские предприятия -- хлібопекарські підприємства -- нормативно-правове регулювання -- нормативно-правовое регулирование
Анотація: Розглянуто впровадження сертифікованої системи управління якістю відповідно до вимог стандартів ISO серії 9000, що дозволяє зменшити витрати підприємства на якість.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
ISO 9000, международный стандарт \о произв.\; Про безпечність харчових продуктів,закон України \о произв.\

Знайти схожі

2.


    Корнієнко, Тетяна Миколаївна (здобувач; старший викладач).
    Оцінка ефективності напрямів підвищення якості продукції / Т. М. Корнієнко // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2013. - № 1. - С. 18-20. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка легкої та харчової промисловості

   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

Кл.слова (ненормовані):
якість готової продукції -- качество готовой продукции -- якість продукції -- качество продукции -- хлібопекарські підприємства -- хлебопекарные предприятия -- управління якістю продукції -- управление качеством продукции -- економічна ефективність -- экономическая эффективность -- оцінка економічної ефективності -- оценка экономической эффективности
Анотація: Присвячено дослідженню оцінки ефективності напрямів підвищення якості продукції для удосконалення процесу управління якістю на хлібопекарських підприємствах. Розглянуто основні показники економічної ефективності якості продукції, а також внутрішні фактори, що впливають на формування та динамику ї зміни.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

3.


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Дослідження процесу управління якістю на хлібопекарських підприємствах / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць / Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2013. - № 1. - С. 77-81. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
единые системы закупок -- єдині системи закупівель -- единые торги -- єдині торги -- интегрированные управленческие системы -- інтегровані управлінські системи -- информационные технологии -- інформаційні технології -- IT-решения -- IT-рішення -- компьютерные системы -- комп'ютерні системи -- качество продукции -- якість продукції -- модульное структурирование -- модульне структурування -- онлайн-закупки -- онлайн-закупівлі -- пекарни -- пекарні -- постоянные улучшения -- постійні покращення -- потребительская ориентация -- споживацька орієнтація -- процессные подходы -- процесні підходи -- сбытовые преимущества -- збутові переваги -- сырьевые поставщики -- сировинні постачальники -- управленческая ответственность -- управлінська відповідальність -- управлінське лідерство -- управленческое лидерство -- целевая направленность -- цільова спрямованість -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства -- CSB-системы -- CSB-системи -- управління якістю -- управление качеством
Анотація: Розглянуто заходи щодо вдосконалення системи управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

4.


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 2. - С. 170-174 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
отраслевое лидерство -- галузеве лідерство -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції -- персонал -- продуктовый ассортимент -- продуктовий асортимент -- производственное планирование -- виробниче планування -- производственные процессы -- виробничі процеси -- управленческие принципы -- управлінські принципи -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства -- харчові підприємства -- пищевые предприятия
Анотація: Розглянуто комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах, який є одним з основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю виробництва хліба і хлібобулочних виробів у харчовій промисловості.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

5.


    Васільцова, Олена Володимирівна (аспірант).
    Уточнення структури основних засобів хлібопекарських підприємств в контексті особливостей галузі / О. В. Васільцова // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2014. - № 5. - С. 13-18 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности

   Україна
    Украина

    Вінницька область

    Винницкая область

Кл.слова (ненормовані):
хлібопекарська промисловість -- хлібопекарські підприємства -- основні засоби хлібопекарських підприємств -- виробничі основні засоби -- невиробничі основні засоби -- галузева структура основних засобів -- хлебопекарская промышленность -- хлебопекарские предприятия -- основные средства хлебопекарских предприятий -- производственные основные средства -- непроизводственные основные средства -- отраслевая структура основных средств
Анотація: Розглядається стан основних підприємств хлібопекарської промисловості Вінницької області. Уточняються класифікація основних засобів. Досліджуються економічна сутність виробничих і невиробничих основних засобів. Здійснений розподіл груп виробничих основних засобів хлібопекарської промисловості на активну і пасивну частини.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Знайти схожі

6.


    Ткач, Уляна Володимирівна (викладач; аспірант).
    Прогнозування тенденцій розвитку хлібопекарських підприємств з урахуванням інноваційного ризику / У. В. Ткач // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2014. - № 6. - С. 10-15 : табл., рис. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості, 2000-2012 рр.

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности, 2000-2012 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
стратегія розвитку підприємств -- інноваційні ризики підприємств -- собівартість продукції -- багатофакторні моделі -- сценарний аналіз -- хлібопекарські підприємства -- хлібопекарська галузь -- валовий прибуток підприємств -- фонд оплати праці -- економіка підприємств -- досвід підприємств -- стратегия развития предприятий -- инновационные риски предприятий -- себестоимость продукции -- многофакторные модели -- сценарный анализ -- хлебопекарные предприятия -- хлебопекарная отрасль -- валовая прибыль предприятий -- фонд оплаты труда -- экономика предприятий -- опыт предприятий
Анотація: Проаналізовано основні етапи прогнозування, що полягають у дослідженні тенденцій розвитку підприємств хлібопекарської галузі в умовах впливу інноваційного ризику. Запропоновано логічну послідовність дій щодо прогнозування тенденцій розвитку підприємств хлібопекарської галузі.


Дод.точки доступу:
Дрогобицький хлібзавод \о нем\; Дрогобицький хлібокомбінат \о нем\

Знайти схожі

7.


    Грибан, Сергій Вікторович (аспірант; Житомирський національний агроекологічний університет).
    Бізнес-процеси та ефективність діяльності підприємств хлібопекарської галузі регіону / С. В. Грибан // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2015. - № 1. - С. 113-120 : табл.; рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка легкої та харчової промисловості
   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Україна
    Украина

    Житомирська область

    Житомирская область

Кл.слова (ненормовані):
хлібопекарська галузь -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська промисловість -- хлебопекарная промышленность -- хлібопекарські підприємства -- хлебопекарные предприятия -- управленческий учет -- упралінський облік -- реінжиніринг -- реинжиниринг -- бізнес-процеси -- бизнес-процессы -- фінансові результати -- финансовые результаты -- операційні витрати -- операционные расходы -- прибутковість капіталу -- прибыльность капитала -- оборотність активів -- оборачиваемость активов -- управління прибутком -- управление прибылью
Анотація: Перед підприємствами хлібопекарської галузі постійно стоїть двояке завдання: досягти бажаного рівня прибутковості та не допустити суттєвого зростання цін на основні види хліба і хлібобулочної продукції. За допомогою бізнес-процесу «Облік» проаналізовано ефективність операційної діяльності підприємств хлібопекарської галузі, а саме таких бізнес-процесів, як «виробництво», «кадри», «менеджмент», «закупки», «логістика». Важливе значення тут відіграють фінансові коефіцієнти, які одночасно відображають цілі бізнесу та його стандарти, уможливлюють оцінити як поточний стан, так і довгострокові стратегії підприємства, забезпечують менеджера інформацією про найважливіші аспекти діяльності підприємств, що потребують оперативного втручання.

Перейти к внешнему ресурсу: текст статьи

Знайти схожі

8.


    Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій).
    Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2015. - № 1. - С. 378-381 : табл. - Биіліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25г-6
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Теория управления персоналом

   Теорія управління персоналом

Кл.слова (ненормовані):
кадры -- кадри -- продукция пищевой промышленности -- продукція харчової промисловості -- профессиональные квалификации -- професійні кваліфікації -- підвищення кваліфікації -- повішение квалификации -- качество персонала -- якість персоналу -- якість праці -- качество труда -- трудовые ресурсы -- трудові ресурси -- управление качеством -- управління якістю -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства
Анотація: Обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України)

Знайти схожі

9.


    Колумбет, О. П. (кандидат економічних наук; доцент; професор кафедри обліку та загальноекономічних дисциплін Відкритого міжналродного університету розвитку людини "Україна").
    Аналіз оборотних матеріальних активів у хлібопекарній галузі [Текст] : напрями дослідження науковців / О. П. Колумбет // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 5. - С. 183-186 : табл., граф., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.052.5(4УКР) + 65.304.25(4УКР)-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства

   Бухгалтерський облік в галузях господарства

   Финансы пищевой промышленности, 2003-2013 гг.

   Фінанси харчової промисловості, 2003-2013 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
анализ оборотных материальных активов -- аналіз оборотних матеріальних активів -- ассортимент -- асортимент -- организационные аспекты -- організаційні аспекти -- отраслевые рынки -- отраслевые рынки -- виробничі запаси -- производственные запасы -- управленческий анализ -- управлінський аналіз -- хлібопекарська галузь -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарські підприємства -- хлебопекарные производства
Анотація: Досліджено сучасний стан ринку хліба і хлібобулочних виробів в Україні. На основі проведеного дослідження виділені основні проблеми в діяльності хлібопекарських підприємств України. Обгрунтовано теоретичні положення та методичні рекомендації з управлінського аналізу оборотних матеріальних активів хлібопекарських підприємств для інформаційного забезпечення прийняття управлінських рішень.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

10.


    Жайворонок, Л. В. (старший викладач).
    Структурні особливості виробництва та ринку хлібобулочних виробів України [Текст] / Л. В. Жайворонок // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - № 1. - С. 82-87 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Экономика
   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Економіка

   Економіка легкої та харчової промисловості

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
ринок хліба -- рынок хлеба -- хлібопекарські підприємства -- хлебопекарные предприятия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- обсяг виробництва -- объем производства -- асортимент товарів -- ассортимент товаров -- конкуренція -- конкуренция
Анотація: Досліджено та охарактеризовано структурні особливості виробництва та ринку хлібобулочних виробів України, специфіку господарської діяльності окремих підприємств галузі та умови формування їх маркетингової товарної політики. Наведено статистичні дані про обсяги промислового виробництва та споживання хлібопекарської продукції. Встановлено, що на ринку хліба і хлібобулочних виробів функціонує велика кількість підприємств різних розмірів і форм власності, які конкурують між собою на регіональних ринках.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)