Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=якість праці<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.


    Тельнов, Анатолій (кандидат технічних наук, Хмельницький національний університет).
    Якість праці в системі факторів продуктивності / Анатолій Тельнов // Економіст : Науково-практичний журнал. Зас.: фірма "Колегіум". - 2008. - № 10. - С. 52-55 : ил. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.24
Рубрики: Економіка
   Економіка праці

   Экономика

   Экономика труда

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
продуктивність праці -- ефективність праці -- якість праці -- людський капітал -- економіка праці -- продуктивность труда -- эффективность труда -- качество труда -- человеческий капитал -- экономика труда
Анотація: Досліджений взаємозв'язок якості і продуктивності праці.

Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (30.01.2009р. Інв.2107ж - Б.ц.) (вільний)

Знайти схожі

2.
   33
   К 38


    Компанієць, В.
    Оцінка задоволеності працею та підвищення якості трудового життя на підприємствах залізничного транспорту / В. Компанієць // Збірник наукових праць Державного економіко-технологічного університету. Сер. Економіка і управління. - К., 2008. - Вип. 11. - С. 24-31
УДК
Рубрики: ЖЕЛЕЗНОДОРОЖНЫЙ ТРАНСПОРТ
   ЗАЛІЗНИЧНИЙ ТРАНСПОРТ

Кл.слова (ненормовані):
ЖЕЛЕЗНОДОРОЖНЫЙ ТРАНСПОРТ -- труд -- качество труда -- организация труда -- льготы -- предприятия железнодорожные -- ЗАЛІЗНИЧНИЙ ТРАНСПОРТ -- якість праці -- організація праці -- пільги -- підприємства залізничні

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

3.


    Лизанець, Анжела Гейзівна (доцент кафедри менеджменту та управління економічними процесами Мукачівського державного університету; м.Мукачеве; Україна; кандидат економічних наук; доцент).
    Теоретичні основи і прикладні аспекти управління якістю праці на підприємстві / А. Г. Лизанець // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. - № 12. - С. 160-167 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - Матеріал підготовлено на основі доповіді на 12-му міжнародному науковому семінарі "Сучасні проблеми інформатики в управлінні, економіці, освіті та екології" (1-5 липня 2013 р.; Світязь-Київ). - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.290г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика предприятия

   Економіка підприємства

Кл.слова (ненормовані):
качество труда -- якість праці -- якість персоналу -- качество персонала -- теория управления качеством -- теорія управління якістю -- управление качеством -- управління якістю -- коэффициент качества работы подразделения -- коефіцієнт якості роботи підрозділу -- личный коэффициент качества труда -- особистий коефіцієнт якості праці -- система управления качеством труда -- система управління якістю праці -- управление качеством труда -- управління якістю праці -- производительность труда -- продуктивність праці
Анотація: Розкрито теоретичні основи розуміння понять «якість праці» та «управління якістю праці», визначено компоненти якості праці, чинники її формування, засоби оцінювання. Обґрунтовано необхідність розробки та впровадження систем менеджменту якості праці на вітчизняних підприємствах. Запропоновано механізм контролю й оцінювання якості праці персоналу підприємства.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\Акт_пробл_економ_2013_12\22.pdf
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Современные проблемы информатики в управлении, экономике, образовании и экологии, международный научный семинар \о нем\

Знайти схожі

4.


    Жидецький, В. Ц. (кандидат технічних наук; Українська академія друкарства).
    Вплив умов праці оператора комп'ютерного набору на його продуктивність та якість роботи / В. Ц. Жидецький, Ж. В. Жидецька // Формування ринкових відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2014. - № 5. - С. 135-139 : граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.241в-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Производительность труда

   Продуктивність праці

Кл.слова (ненормовані):
звуковые нагрузки -- звукове навантаження -- здоровье -- здоров'я -- качество труда -- якість праці -- операторы компьютерного набора -- оператори комп'ютерного набору -- организационные аспеткы -- організаційні аспекти -- рабочие места -- робочі иісця -- тепловые режимы -- теплові режими -- уровни освещенности оригиналов -- рівні освітленості оригіналів -- условия труда -- умови праці -- функциаиональное состояние -- функціональний стан
Анотація: Умови праці є важливим чинником, що суттєво впливає не лише на функціональний стан та здоров'я працівника, а й на його продуктивність праці. Проаналізовано фактори умов праці на робочому місці оператора комп'ютерного набору, які суттєво впливають на його продуктивність та якість праці, проведено дослідження цих факторів, побудовано графічні залежності продуктивності та якості праці оператора комп'ютерного набору від температурного режиму, звукового навантаження, рівня освітленості на його робочому місці.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\Форм_ринк_відносин_в_Укр_2014_5\32.pdf
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Жидецька, Ж.В. (аспірантка Української академії друкарства)

Знайти схожі

5.


    Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій).
    Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2015. - № 1. - С. 378-381 : табл. - Биіліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25г-6
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Теория управления персоналом

   Теорія управління персоналом

Кл.слова (ненормовані):
кадры -- кадри -- продукция пищевой промышленности -- продукція харчової промисловості -- профессиональные квалификации -- професійні кваліфікації -- підвищення кваліфікації -- повішение квалификации -- качество персонала -- якість персоналу -- якість праці -- качество труда -- трудовые ресурсы -- трудові ресурси -- управление качеством -- управління якістю -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства
Анотація: Обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України)

Знайти схожі

6.


    Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України).
    Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві [Текст] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. - № 12. - С. 274-279 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.304.25(4УКР-2КИЇ)г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Теория управления качеством

   Теорія управління якістю

   Украина
    Україна

    Киев

    Київ

Кл.слова (ненормовані):
качество труда -- якість праці -- классификационные признаки -- класифікаційні ознаки -- организационное стимулирование -- організаційне стимулювання -- персонал -- процессная оптимизация -- процесна оптимізація -- система управления качеством труда -- система управління якістю праці -- трудовые мотивации -- трудові мотивації -- управленческий инструментарий -- управлінський інструментарій
Анотація: Вдосконалено мотиваційні та стимулюючі інструменти з метою підвищення ефективності управління якістю продукції на підприємстві. Доведено, що внаслідок запропонованих мотивів задоволення потреб в залежності від віку працівників та методів управління персоналом можна удосконалити систему управління якістю продукції на підприємстві в розрізі класифікаційних ознак. Запропоновані заходи в системі управління якістю нададуть змогу вдосконалити процес управління якістю продукції.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Григорців, Михайло Володимирович (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки і права Національного університету харчових технологій; м.Київ); Осадчук, Оксана Павлівна (кандидат економічних наук; старший викладач кафедри менеджменту Національного університету харчових технологій; м.Київ); Киевхлеб, украинское ЧАО \о нем\

Знайти схожі

7.


    Григорців, Михайло Володимирович (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки і права Національного університету харчових технологій; м.Київ).
    Мотиваційна система на підприємствах харчової промисловості [Текст] / М. В. Григорців, О. М. Герасименко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 12. - С. 53-56. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.304.25г-6
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Теория управления персоналом

   Теорія управління персоналом

Кл.слова (ненормовані):
качество труда -- якість праці -- мотивационные системы -- мотиваційні системи -- обесценивание труда -- знецінення праці -- стимулирование труда -- стимулювання праці -- продуктивность труда -- продуктивність праці -- система управления качеством труда -- система управління якістю праці -- трудовая мотивация -- трудові мотивації -- управленческий инструментарий -- управлінський інструментарій
Анотація: Мотиваційна система на підприємствах харчової промисловості є одним з головних факторів їх економічного зростання. З розвитком новітніх технологій і автоматизації виробництва питання мотивації персоналу стають більш актуальними, оскільки людська праця втрачає свою цінність. Правильна модель мотиваційної системи повинна об'єднати керівника і робітників для досягнення мети і забезпечити працівників сприятливими умовами праці. Мотивація допоможе працівнику належно ставитися до роботи та усвідомити, що є основою для професійного і службового зростання.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Герасименко, О.М. (Національний університет харчових технологій; м.Київ)

Знайти схожі

8.


    Шашкова, Ніна Ігорівна (доктор економічних наук; доцент; завідувач кафедри адміністративного менеджменту Херсонського державного університету; м.Херсон).
    Моделювання показників ефектиивності управління організаційною культурою підприємства [Текст] / Н. І. Шашкова, А. І. Соловйов, С. М. Макаренко // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2017. - № 2. - С. 107-112 : табл.,граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.304.25(4УКР-2ХЕР)г-6
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Теория управления персоналом

   Теорія управління персоналом

   Украина
    Україна

    Херсон

Кл.слова (ненормовані):
качество труда -- якість праці -- квалиметрический социально-психологический мониторинг -- кваліметричний соціально-психологічний моніторинг -- KPI-показатели -- KPI-показники -- организационная культура предприятий -- організаційна культура підприємств -- процессная оптимизация -- процесна оптимізація -- системные компоненты -- системні компоненти -- трудовые мотивации -- трудові мотивації -- мотивация труда -- мотивація праці -- эффективность управления -- ефективність управління -- экономическое моделирование -- економічне моделювання -- досвід українських підприємств -- опыт украинских предприятий
Анотація: Змодельовано показники ефективності управління організаційною культурою на основі інтеграції окремих елементів, виявлених у ході проведення кваліметричного соціально-психологічного моніторингу. Виділено головні компоненти організаційної культури підприємства, які можуть бути використані в практиці формування KPI-показників мотивації персоналу підприємства.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Дод.точки доступу:
Соловйов, Андрій Іванович (кандидат економічних наук; доцент; декан факультету економіки та менеджменту Херсонського державного університету; м.Херсон); Макаренко, Сергій Миколайович (кандидат економічних наук; доцент кафедри менеджменту та управління Херсонського державного університету; м.Херсон); Херсонский маслозавод, украинское ЧАО \о нем\; Херсонський маслозавод, українське ПАО \про нього\

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)